lördag, september 24, 2011

Lördag

Så har redan Lördagen passerat, helgen går för fort tycker jag. Det är så skönt o få ha Pelle hemma, att få umgås med honom och få lite hjälp med barnen.
Idag har vi inte gjort så jättemycket. Vi hamnade på McDonalds o sedan spelhallen som vi lovat barnen, eller Pelle o Alex var en sväng på lekplatsen medan jag o Jamie spenderade lite egentid i spelhallen. Vi försöker ge dem lite egentid med bara en förälder då o då, jag o Alex har ju rätt mkt av den varan men Pelle o pojkarna hinner inte med det så ofta tyvärr. Men idag så :)
Jag har spenderat stora delar av dagen med o läsa i min bok som jag påbörjade när vi åkte till Sverige. "Lavender Morning" av Jude Deveraux, kan varmt rekommendera både boken och författaren då jag läst många bra böcker av henne. Vet dock inte titeln på svenska då jag läst denna på engelska, finns bara några böcker av henne översatta till Svenska tyvärr.
Denna bok var väldigt bra och ganska hemsk på vissa sätt. Lite kryptiskt kanske men vill inte avslöja för mycket ifall nån skulle vilja läsa den :)
På Måndag får det bli o gå till bokaffären här som säljer begagnade böcker o se om dem har nästa del i serien, ingen follow up men vore ändå kul :) Har bara ett par olästa böcker kvar nu o dem är på svenska o det lockar mig inte alls just nu. Jag älskar o läsa på engelska för det gör att jag får språket i huvudet och ökar mitt ordförråd vilket jag verkligen behöver har jag märkt!

Vad vi gör imorgon vet jag inte, troligen inte mycket som vanligt på söndagarna då Pelle ska se på Formula 1, eller vad dem där väsnande bilarna nu heter... Själv brukar jag spendera söndagarna med o sova till o från, ganska skönt det med :)

Marri, här kommer receptet på brödet, i know you want it :)

Inga kommentarer: