måndag, september 05, 2011

DÅ var denna dag till ända, hade nerverna på utsidan hela förmiddag tills vi fick hämtat Jamie och pga detta så var jag helt slut hela eftermiddagen...
Men Jamie verkade rätt nöjd då jag hämtade honom vid skolan. Stolt skulle jag vilja säga och nog ganska lättad över att vara med mamma igen. Han berättade om vad dem gjort och hade då inga problem med o gå tillbaka imorgon. Men nu ikväll började väl nerverna komma tillbaka till min fina pojke o han var inte lika sugen att gå till skolan imorgon igen. "jag är rädd i början mamma" Vad ska man säga mer än att det inte är nån fara? Klart det är jobbigt med massa nya barn, vuxna och ett nytt språk. Jag förstår honom mer än väl o det gör det så svårt o vara positiv och glad inför det. Men jag är iofs också övertygad om att han kommer trivas fint bara han får komma in i det, och engelskan kommer han lära sig snabbt för han är smart min grabb! Han kan massor redan o han berättade för mig vad lärarna sa idag, på engelska, även fast jag inte är helt hundra på vad hon sa så upprepar han :)

Jag o Alex fick handlat o hann vara kasnke 15min på lekplatsen utanför skolan innan Jamie skulle mötas. Men Alex tyckte inte det var roligt o va själv på lekplatsen och jag var då inte road av o leka med honom där. Det är för varmt och jag kan helt enkelt inte klättra nu med magen osv... men tror Alex var rätt nöjd ändå. När vi hämtat Jamie så lekte dem ihop en sväng innan vi gick hem. Sen slocknade Alex på soffan o jag också efter ett tag :) Stackars Jamie tyckte nog vi var rätt tråkiga men när spänningen släppte för mig så orkade jag helt enkelt inte mer... Jamie fick se på film o leka med sina saker ensam en stund. Det dog han inte av :)

Ikväll har jag pysslat om mig själv, satt i en ny färg i håret då jag tröttnade på den bruna utväxten i det röda. Blev en brun färg nu för o slippa färga varje månad. Så tråkiga Nathalie är tillbaka men det bjuder jag på :) Och medan färgen verkade så gjorde jag fotvård på mig själv, så nu är fötterna lite finare igen! Inte helt hundra fina men bra mkt bättre än vad dem var innan. Måste hålla efter det bättre i fortsättningen!!

Imorgon så är Kim ledig så då ska jag leka med henne, det ser jag fram emot då vi inte setts på 1½ vecka och det känns jättekonstigt då vi brukade ses nästan varje dag innan. Jag är såklart glad att hon fått ett jobb men jag känner mig lite ensam nu... Men imorgon så :)

Inga kommentarer: