onsdag, september 14, 2011

På lite bättre humör ikväll, inte så svårt måste jag säga.
Har haft några riktigt bra dagar faktiskt förutom just igår kväll!
Igår efter att ha lämnat Jamie i skolan så gick jag o Alex o fikade med Anne, bara ett barn ist för 5 som det brukar va när vi träffas var lite skillnad :) Väldigt trevligt att bara prata. Sen gick jag o Alex till lekparken vid skolan för o vänta på att Jamie skulle sluta skolan o där började jag prata med en annan mamma, hennes dotter går i Jamies klass. Hon berättade att hon brukade gå med sina yngre barn på "playgroups" där man mötte andra mammor o barn och erbjöd mig o följa med henne nästa gång hon skulle dit så jag kunde träffa fler mammor o så Alex fick komma ut o leka med andra barn. Så imorgon ska jag o Alex träffa henne o hennes barn när vi lämnat Jamie i skolan :) O när jag hämtat Jamie igår så träffade vi Pelle på casemates, åt lunch ihop och gcik ett par ärenden bla till banken. Sen köpte vi 2 kabinväskor som är anpassade till ryanairs flyg eftersom det är så jäkla dyrt o checka in bagage hos dem.
Idag så var jag o Alex o handlade medan Jamie var i skolan o sen mötte Kim upp oss utanför Jamies skola när det var dax för hämtningen. Hon fyllde år igår så bjöd henne på lunch, mycket trevligt! Hon har ju fått nytt jobb den svikarn så vi ses allt för sällan :)
Sen i em har det inte blivit så mycket gjort, sovit middag och spelat wii. Sen lagade jag den godaste maten jag ätit sen vi kom hit. Gjorde en underbar kycklinggryta med svamp, lök, morötter, apelsin o lite annat smått o gott i. MUMS! Längtar redan efter lunch imorgon då jag får äta upp resterna!
Efter middagen ikväll gick vi ut o åt lite efterätt då det är vår sista kväll ihop innan jag o Alex åker till Sverige. Åker härifrån kl 14 imorgon, tar flyget från malaga till Rygge/Oslo där mamma o Lasse hämtar oss. Hälften så dyrt o flyga till Norge o bara en timmes längre körning så det är därför vi flyger den vägen. Ska bli kul o träffa vänner o familj o få se hur mitt hjärta mår men att flyga, det ser jag verkligen inte fram emot!
Nu ska jag se lite True Blood, ses!

Inga kommentarer: