onsdag, november 30, 2016

Dagen idag har kantats av huvudvärk, sen så nyser jag en massa och har lite ont i halsen. Så antagligen håller jag på att åka på det som Jamie har, jo för han har feber och har varit hemma från skolan i två dagar nu :( Nå förhoppningsvis slipper jag feber, det känner jag inte att jag pallar med just nu.

Mollies allergitest gick bra, jag kunde inte åka med då Jamie var hemma från skolan så Pelle och Mollie åkte dit. Hon reagerade svagt på jordnötter men inget annat. Dem fick inte träffa någon läkare nu utan har en tid för det om två veckor, så vi vet egentligen inte vad det innebär. Men det betyder iaf att vi inte har inbillat oss att hon reagerat på jordnötterna iaf, sen kanske hon håller på att växa ifrån det eller så har hon bara en mindre allvarlig allergi på jordnötter. Nå vi får se vad för diagnos och slutsats doktorn drar av det hela.

I övrigt så har jag fixat de sista med presentkalendrarna och dem hänger nu på plats inför morgondagen. Dock har vi inga chokladkalendrar, jag har hela tiden tänkt att vi ska köpa det när alla barnen är med och kan välja men det har liksom inte blivit av, så jag får väl "springa" på stan imorgon och köpa varsin till barnen, det är ju tradition!

Mys, selfie, kallt och sysselsättning vid tv:n

Inga kommentarer: