söndag, november 20, 2016

Meck o problem

Det är mycket på gång som kräver planering här hos oss men ändå är jag så sjukt uttråkad. Jag kan ju inte vara i farten längre och göra det jag normalt gör så jag får planera, tigga hjälp från andra och titta på medan andra stressar för att få ihop det. Jävla knä...
Nå just nu försöker jag få ihop morgondagen, Jamie ska iväg på en grej i skolan och behöver vara där en halvtimma tidigare än normalt vilket iofs inte är det största problemet. Det största problemet är att Pelle inte alls har återhämtat sig så kvickt som han gjort vid tidigare operationer och kan därför inte cykla med barnen till skolan. Bilen är iväg på verkstan men det spelar inte så stor roll för Pelle ser inte bra nog för att köra och jag får inte. Jag kan inte gå med dem till skolan och Pelle orkar inte heller, så nu lutar det åt buss, bara man kan lita på att bussen kommer i tid så Jamie inte missar det han ska på med skolan... suck! Vi kan inte be om skjutshjälp då det inte är så många som ska iväg på det Jamie ska på och därför behöver dem inte vara där så tidigt... Men buss får det bli, vad ska vi annars göra?!

Pelles operation då, nja det blev ju inte som det var tänkt, dels pga att den inte blev genomförd då han hade för mycket ärrvävnad i muskeln som skulle opereras att dem inte vågade göra det, något som upptäcktes när dem redan gått in i ögat. Och dels pga han reagerade jättestarkt på narkosen och är fortfarande idag två dagar efter jättetrött och påverkad. Att han blev så påverkad gjorde att jag var tvungen att hämta honom, så fick fixa barnvakt åt killarna efter skolan, plocka med mig Mollie som var hemma sjuk och ta en taxi till sjukhuset, ha taxin väntande där medan jag hämtade Pelle och sedan åka taxi hem igen.... billigt? Näää... Men vad gör man inte. Nu är vi väl lite besvikna då detta skapat så mycket problem utan att det blev något av det. Pelle ska få ny operationstid fast på ett speciallist sjukhus där dem tror att dem kan genomföra operationen, så då börjar det om igen. Men vid det laget lär ju jag vara på benen iaf!

Helgen har därmed blivit tråkig, Pelle har sovit större delen av den, jag och barnen har städat idag, fixat med läxor och så men mest blir det TV, spel och lek inne... Stackars barn.
Jag badade iofs hunden igår, det var dax, och ju mer vi gör det desto mer verkar hon gilla det. Nu hoppar hon frivilligt ner i badkaret och när jag tvålar in henne så ser man att hon njuter :)

Kvällsfika igår

Fina Lucy

Inga kommentarer: