torsdag, november 17, 2016

Lite av varje

Veckan rullar på och med den livet, det har nu gått tre vekor sen min operation så jag är halvägs till att bli av med stödskenan! Det längtar jag efter, mitt knä känns mycket bättre och jag är redo för att träna upp det ordentligt igen! Ja jag vet, det är för tidigt men jag är inte känd för att ha mycket tålamod när det gäller sånt här... Men jag kommer att vänta, och tills det är dags så fortsätter jag med de övningar sjukgymnasten gav mig.

Vi va på utvecklingssamtal med barnen i tisdags och jag kan på riktigt inte bli så mycket mer stol över dem! Vi träffade alla tres fröknar och ingen av dem hade något som helst att klaga på. Dem ligger bra till, är väluppfostrade, bra kompisar, hjälper till när dem kan och är allmänt bara trevliga och duktiga i skolan! Det känns helt amazing att få höra detta om alla tre barnen, men speciellt när det gäller Alex som ju låg mycket efter förra året. Det betyder alltså att han är i kapp sina jämnåriga, han gjorde två års arbete på ett kan an säga och jag är så jökla stolt. Ibland så kunde de bli lite tokigt för alla tre när det svenska tänket kom in men det var inget någon av lärarna såg som ett problem, och Alex som har en svensk fröken (han har två klassföreståndare) så var det ingen big deal eftersom hon kunde se snabbt att han stavat på svensk sätt eller satt orden i svensk ordföljd istället :) Alla lärarna uppmuntrade till tvåspråkigheten och förstod att det kunde bli tokigt då vi övar svenskan hemma.

Igår var Pelle och jag en snabbis till centrum för att kolla upp en sak för killarnas julklapp, vi sprang även över lite andra julklappar och så lämnade jag tillbaka böcker på biblan. Sen hade Pelle en pre-op undersökning på sjukhuset så jag åkte med, och medan han gjorde undersökningarna så gick jag tilla vdelningen jag blev opererad på och tiggde till mig ett par extra stödstrumpor. Jag fick bara ett par så jag har fått kombinera det med ett par jag hade hemma som inte går lika högt upp för att kunna tvätta dem. Inte lätt annars när jag måste ha dem på dygnet runt.

Idag har jag haft besök av Thomi och Artemis en sväng och om en stund ska jag ta en dans med damsugaren och vika lite tvätt, hoppas allt är bra med er!


me and my girls

nyklippt kille o Lucy

mina fina killar å Lucy

3 veckor post operation

Nytt tak, nu ska det bara torka och sen målas

Inga kommentarer: