söndag, december 04, 2016

Hej på er!


Vi har besök just nu så jag har inte riktigt lika mycket dötid som normalt, vilket är bra! Vi har haft en julig och mysig helg med julmarknad på barnens skola igår plus att övriga familjen var ute på andra äventyr som jag och mitt arma knä inte pallade vara med på.
Idag tog farföräldrarna ut barnen på förmiddagen i solen för att cykla och så motionerade dem hunden. Pelle och jag städade, tvättade och ni vet gjorde allt det där tråkiga som måste bli fixat. Sen hade vi en skön eftermiddag, fikade, spelade uno hela gänget i flera timmar och sedan gick vi ut och åt på restaurang för att fira Pelle som fyller år imorgon, vi hade tänkt gå imorgon men eftersom grabbarna har scouter på kvällen och alla barnen är i skolan på dagen så blev det svårt att få ihop det.

Imorgon blir det en vända på stan när barnen är i skolan och så blir det födelsedagsfirande gissar jag.
På tisdag åker svärisarna hem, Onsdag är tom men på torsdag så åker stödskena och stödstrumpa av och det firar jag med att få fullt ansvar för skolhämtning då Pelle tydligen ska in till London i jobb. Vi har dessutom tid hos tandläkaren så får väl köra dit också... Eller om vi åker hem, borstar tänderna och promenerar dit. Vet inte än vad som sliter på knät mest, men promenerandet borde ju vara värre tycker man... Nåja, det ska nog lösa sig :) Jag längtar och fruktar att ta av skena o strumpa, mycket av stabiliteten finns ju där i, men samtidigt ska det bli så enormt skönt!
På fredag lutar det åt att vi drar ut med husbilen, det ska blir 10-12 plusgrader så vi lär inte frysa ihjäl :) Det blir så himla mysigt att komma ut igen!

Mollie pysslar och sen fika på julmarknaden på skolan

Dagens frostiga morgonpromenad och så julkalendern med farmor

vi bakade pepparkakor idag också

Inga kommentarer: