onsdag, november 02, 2016

bättre o bättre

För varje dag som går så blir jag mer och mer rörlig och mer och mer självständig. Första dagarna var toabesök en kraftansträngning men idag har jag lagat lunch ihop med barnen och tom tvättat en tvättmaskin.

Mamma åkte hem igår efter nästan en veckas slavtjänstgöring hos oss, tack snälla mamma det har varit guld värt! Vi har sådan tur med vårat backupnät ändå, till och med här i England, som idag, Pelle var iväg över dagen på begravning i Sverige och genast har jag två vänner som ställer upp, tar ut hunden och fixar med hämtmat. Det är fantastiskt! Och mamma som kom från Sverige bara för att passa upp på oss med tvätt, matlagning och städning, amazing!

Halloween passerade här, grabbarna fick fira på scouterna och Mollie fick gå på gatan här o göra trick or treat med grannarna. Hon var överlycklig!

Imorgon kväll får vi besök från familjen B, något vi alla ser fram emot enormt. Synd bara att jag är handikappad och inte kan hänga med på all kul... Men bara att få umgås i fyra dar räcker så gott! Och barnen blir roade, något dem är i stort behov av då dem är uttråkade och går varandra på nerverna hela tiden...

dagens crew

Inga kommentarer: