lördag, april 02, 2016

Borta bra...

Men hemma bäst!!
Ja nu har Mollie och jag hunnit komma hem och landa lite, Annika var på plats med Lucy när vi kom och sov här i natt också. Allt hade gått bra med huset och vovven men jag måste säga att jag är lite besviken över att behöva slänga gammal mat i kylskåpet och städa hela huset idag när Annika har åkt. Men det viktigaste är att Lucy mår bra och har haft det bra och det har hon!

Våran resa hem gick smidigt, även fast min nya ryggsäck var för tungt packad så ryggvärk följde med mig genom hela resan. Vi fick skjuts av mamma och Lasse till Landvetter och väl där gick vi igenom säkerhetskontrollen, fikade lite och gick sedan till gaten, där dem faktiskt hade ett lekområde! Mollie som inte var på sitt bästa humör igår blev gladare av att leka och flygresan gick bra, hon lät mig tom sova en lite sväng innan vi landade. Men det är ett jäkla köande att flyga, det är kö till olika kontroller på båda flygplatser och sedan var det såklart lång kö för att få köpa tågbiljetter... Men vi kom med ett tåg, bytt i Clapham junction och hittade direkt ett tåg hem! Det gick smidigt! Och sedan har vi ju bara 2 minuters gångväg hem från stationen här i Woking.

Nej nu ska jag byta lakan i vår säng och dammsuga hela huset... Om några timmar ska vi hämta grabbarna på flygplatsen! Dem längtar vi efter nu kan ni tro!


En sista fika i sverige

Älskade vovven!

Inga kommentarer: