tisdag, april 12, 2016

Tisdag - ledig dag!

Igår jobbade jag och det blev ett så långt skift att jag fick åka direkt från jobbet och hämta killarna och sen Mollan. Fixade middag och sedan var jag död, att gå upp före 6 i tre dagar tog ut sin rätt...

Idag var jag ledig och jag har spenderat dagen med att byta lakan, städa, putsa fönster och tvätta. Hela dagen har gått åt och huset blev så fint, sen blev det promenix med vovven och Mollie, hämta grabbarna och så fort alla kom hem så vart hel nedervåningen smutsig igen... Det är ett evighetsjobb det här med att städa när man har tre barn och en hund som springer ut och in ur trädgården när vädret är så fint som det varit idag.

Hann med lite facetime med Ulrika och Felix också, har inte pratat med dem sen vi lämnade Spanien i Juli, bara chattat, så var jättekul att snackas igen! Vi saknar alla våra vänner runt om i världen väldigt mycket! Det är det svåraste med att flytta runt, alla dem man lämnar bakom sig... Jag hoppas att vi kan få ihop det med semester och lovdagar så vi kan flyga ner till Gib/Spanien och hälsa på alla där, men speciellt Ulrika med familj!

soffmys igår

när barnen somnat så är detta mitt sällskap i soffan

Promenad med mina tjejer idag

klippte luggen idag innan duschen,  det blev bättre än sist jag satte saxen i den!

Inga kommentarer: