söndag, april 03, 2016

Bio!

Idag blev en sådan där dag som jag fantiserar om, så himla härlig! Dock inleddes dagen med ryggvärk så illa att jag inte kunde böja mig men genom envishet så jobbade jag bort det. Jag städade av lite här hemma och så har jag tvättat en massa, tvättkorgarna var rätt fulla sen våra resor om man säger så... Och dem är inte direkt tomma nu, men efter två maskiner idag så är vi närmare :)
Sen bakade jag en äppelkaka med kardemumma tillsammans med Mollie och stekte pannkakor (med hjälp av Pelle) till lunch.
När jag sedan tog ut Lucy på promenad så fick jag med mig Jamie, och det var så roligt för han ville vara delaktig och det slutade med att han gick med henne hela promenaden och övade massa saker. Dessutom kom det ut en man från ett hus som har utsikt över en gräsmatta där jag brukar öva och leka med Lucy och berättade om hur imponerad han var över den kontroll vi hade på Lucy :) Och på den gräsmattan är hon som bäst uppfostrad för där övar och leker vi jämt, men efter en hel promenad med övningar med Jamie idag så uppförde hon sig även bra när vi mötte honom. Och även om jag vet att hon inte är sådär imponerande som han tyckte så var det roligt att f höra då jag oftast skäms över hennes uppförande... tonåring...

I eftermiddag har vi varit på bio, det var första besöket för Mollie och hon tyckte det var jättespännande! Även vi andra var nöjda med besöket då filmen Kung fu panda 3 var över förväntan! Killarna längtar nu efter en fyra, men jag försökte förklara att om det blir en så lär det dröja... Hur som helst en toppendag så här långt!!

Det enda som stör min dag är att jag hade fått nytt schema från jobbet på posten med två jobb-morgonar denna veckan, även fast jag mailat vid upprepade tillfällen och sagt att jag bara är tillgänglig på kvällar denna veckan då barnen har påsklov... Jag är så himla trött på den här tjejen som schemalägger, hon verkar bara uppfatta hälften av det man säger till henne eller ber henne om... Har skrivit ett långt mail som Pelle ska få läsa igenom innan jag skickar iväg det, vill inte verkar för arg osv men nån ordning på detta får det ju bli. Dock så blir Pelle hemma imorgon förmiddag då jag bara jobbar 8-9 och är hemma igen vid 10 så jag slipper störa den som har jouren den här helgen, tycker bara det är så jäkla illa att det ska bli knas hela tiden!

Jamie har full koll på Lucy och tvätt på tork i trädgården

Glada och spända i väntan på bio

Kung fu panda 3!

Inga kommentarer: