tisdag, april 26, 2016

Lite av varje

Ni skulle bra veta hur mycket jag bloggar i huvudet medan jag kör till och från jobbet, det är synd att det inte registreras och förs in i bloggen för då skulle det inte vara lika dött här inne ;) Hur som helst så har bloggen blivit bortprioriterad det sista, inte bara bloggen förresten utan datorn också. Jag har börjat följa massa serier på tvn, så som jag gjorde i Sverige när vi bodde där. Jag fick aldrig ordning på kanalerna eller vilket som gick var när vi bodde i Gib och i Spanien hade vi inte ens några tv-kanaler så detta är lite nytt o roligt igen :)

Närmsta veckorna blir det lite mer jobb för mig då en av de heltidsanställda som går till samma personer som mig har blivit hastigt sjukskriven. Efter veckors av strul med scheman och irritation så känns det som att vi efter möte och träning i fredags börjar om lite på nytt. När kommunikationen till största delen sker via mail och bara hälften av det jag skriver verkar svaras på så blir man frustrerad, men nu känns det bättre efter face to face kommunikation!
Hur som helst så har jag fått lite mer timmar att arbeta vilket jag inte alls har något emot, jag gillar att komma iväg några timmar och få ett litet miljöombyte från familjekaoset.

Helgen som gick då, jo i lördags jobbade jag delad tur, dvs 8-12 och sedan 19-21 och där emellan hann jag med ett barnkalas, middag och pyssel hemma typ...
Och i söndags, okej igår, så var jag faktiskt ledig och vi körde på lite familjeäventyr. Tyvärr fick Mollie feber i lördags och medan vi var ute på äventyr så kroknade Alex också så vårt tilltänkta besök i ett naturreservat blev aldrig av. Dock hann vi med lite så kallad fönstershopping och utökade våran kunskap av campinglivet med husvagn respektive husbil. Vi åt även sunday roast på en söt liten pub någonstans i Surrey... God mat och mysigt var det men sen fick vi alltså ge oss och åka hem. Alex somnade i bilen hem och sedan var han som vanligt igen så han kanske bara led av sömnbrist men med tanke på att Mollan var hängig så ville vi inte riskera att behöva bära två sura och sjuka barn i skogen...

Idag hade vi med oss Oscar hem efter skolan och sedan kom Nadine och Maia och fikade nån timma innan dem alla åkte hem. Lite lagom då alla var trötta efter jobb, skola och dagis idag.


På väg på äventyr igår

Älskade Lucy

Inga kommentarer: