lördag, april 05, 2014

Lördag

En sån jäkla lång dag vi haft, dock väldigt produktiv. Vi körde till lägenheten i Spanien redan imorse, vi hade ställt klockan på 8 för att komma iväg i tid och klockan tio lämnade vi med fullpackad bil.  Sen åkte vi till lägenheten och tömde ut alla grejer, unnade oss en fika på ett trevligt fik i närheten innan vi begav oss iväg för att shoppa. Först till ett garden center för o köpa ett par blommor och  jord så vi kan planera de frön vi köpte härimdan :) och sedan mot mataffären för att fylla upp skafferi och lite i kylen. Vi tog även en vända runt svenskbutiken som vi lyxigt nog bara har 10min bort :)
När vi hade lastat ur allt hemma och fixat lite mackor och melon till sen lunch så började vi möblera om. Nu är de flesta möbler där vi vill ha dem, kan krävas viss ommöblering när vi väl får våra egna möbler hit men bordet står i köket, soffor flyttade och även vitrinskåp, hyllor och byrå. Vart riktigt nöjda! 
Jag har även packat upp alla grejer vi hade med oss så nu är det bara till att börja packa igen i Gib ;) nu medan jag skriver så håller Pelle på att grilla i vår nya grill på andra balkongen medan jag vilar fötterna då jag diskat massa och styrt upp köket o dukat... Klockan är 19.30 och jag är sjukt hungrig så hoppas det är klart snart!

Inga kommentarer: