onsdag, april 16, 2014

Onsdag

Hej och glad påsk på er. Vi har det bra fast lite kort om internet så här långt. Pelle har dock lyckats fixa alla papper förvånansvärt fort och internet skall installeras om en eller två veckor. Jag har fått ett spanskt mobilnummer med ingående data men med en limit så för det mesta tittar jag bara in snabbt om jag vet att någon ska höra av sig. Pelle behöver datatrafiken för att jobba mer än att jag behöver surfa. Personligen finner jag det rätt befriande, jag tänker försöka ha mer internetfri tid sen också, jag har läst massor och fått massor gjort :) 

Senaste tiden har vi umgåtts med Trine och med Daniela plus grejat en massa. Jag har utforskat mer i området och är inte mindre nöjd med stället. Idag har jag tvättat, möblerat om i barnens rum då Pelle kommer med våningssängen senare och städat. Nu är allt fixat och lunch äten så vi inväntar Pelle och mamma och Lasse som kommer med flyget idag!

Jag har fått nån inflammation eller något i min häl och jag märker att idag efter två dagar där jag inte gått så mycket eller belastat det så gör det inte så jätteont så jag ska försöka ta det lugnt ett tag till så det kanske går över! Är inget roligt att halta runt, något jag gjort i två veckor nu... Har inte varit till läkaren men om det inte gått över nästa vecka så får jag uppsöka en. Suck, det gör alltid ont någon stans... Om man kunde reklamera så skulle jag definitivt reklamera denna kropp!!

Ja nej nu ska jag läsa ut min bok, vi hörs. 

Inga kommentarer: