söndag, april 20, 2014

Oh rainy days

Ytterligare en dag till ända, en rätt intressant men konstig dag... Vi åkte till Gib i förmiddags efter att ha bommat igen Spanien lägenheten för några dagar igen. Vi mötte mamma och Lasse i Gib där tanken var att dem skulle ta barnen o gå på äventyr i Gib medan vi packade bilen full o lastade av i spanienland. Men ibland blir det inte som planerat, medan vi lastade bilen och mamma lagade lunch så exploderade en bränsletank hos kraftverket som förser hela Gib med el... Bzooom ingen el och lunchen blev inte riktigt som planerat. Och mammsen föreslog att Lasse o Pelle skulle köra till nya lyan så vi fick egentid. Så jag blev kvar och pga regn, giftiga gaser och en febrig Jamie så blev vi inne med stängda fönster... Blev städning, ommöblering av sängar och lite packande. Sjukt uttråkade barn som inte kunde se film, spela tv/dataspel och där leksakerna tydligen inte dög. Men blev iaf mkt tjejsnack med mamma vilket var mysigt! 
Och när strömmen inte kommit tillbaka efter fyra timmar så fick männen komma o hämta oss, vi packade med all mat som skulle kunna bli förstört utan ström och drog åter till Spanien för att kunna ha lampor tända när mörkret föll...
Mat tänkte vi köpa färdigt, grillad kyckling, men alla bankomater och kortterminaler i det här området i Spanien var ur funktion. Vad är oddsen för att två sådana grejer skulle hända idag?! Nu fick domedagsprofeten Pelle vatten på sin kvarn... Men vi fick iaf mat, på McDonalds funkade det om man signade ist för tryckte kod när man betalade med kort som tur var :)


Inga kommentarer: