torsdag, juli 04, 2013

Torsdag redan?

Jag älskar dagar som denna, där tiden bara rinner iväg och man inser att det snart är middagstid och vi är inte ens hemma. Ja okej det var rätt långsamt i förmiddags när strömmen gick, kunde inte dammsuga, kunde inte koka nappar, kunde inte sitta vid datorn, kunde inte förbereda middagen och Mollie hon bara sov, hon var förresten feberfri imorse som jag önskade!
Men tja efter det att vi hämtade killarna har tiden bara runnit iväg. Vi for hem till Anne och hennes barn där det blev lunch, massa poolhäng och sedan lite fika och lek i deras hus. Barnen älskade det, deras poolområde är jättefint med en liten och en stor pool omgivet av en stor härlig gräsmatta, något som är rätt ovanligt här nere i södern! Mollie var inte så förtjust i att bada men älskade gräsmattan så hon sprang runt och busade där. Och sen hade en av Alex armuffar gått dänder så jag gav honom Jamies vilket resulterade i att Jamie inte hade några. Så vi övade på att simma, i början var han jätterädd men efter att ha övat en stund med flytgrejer som Anne hade och så simglasögon så gick det hur bra som helst för min kille. Han simmar inte själv ännu men med en liten hand under magen så tar han sig framåt! Jag är så stolt!!! Vi ska öva mer, Anne lovade att vi fick komma tillbaka nästa vecka och sedan kan vi ju öva i havet också. Han är så mycket modigare nu och det var kul att se utvecklingen bara på den stunden vi var i poolen. Det var för övrigt jätteskönt i poolen, inte alls lika kallt som jag minns poolerna i Ocean village.
Sen så fick vi massa kläder som Annes barn hade vuxit ur, rena julafton! Alla här nere är så givmilda med sådant :) Och även om folk säljer saker begagnat så är det till bra priser, jag kollade på fb sidan för begagnade barnsaker i uddevalla och där säljer liksom folk begagnade barnkläder för över 100kr plaggen, då går jag ju hellre ut och köper nåt nytt och bara spenderar 30-40kr extra. Men hey, är iaf jätteglad för det jag fick av Anne!

Imorgon förmiddag ska vi till skolan och gå igenom barnens arbete med dem och deras fröknar och sedan börjar helgen! Antar att Pelle ska jobb lite också men jag och barnen tar helg. Vet inte riktigt vad som händer på eftermiddagen men något roligt får vi väl hitta på. Jag hade gärna bara varit hemma men med Pelle åobbandes hemifrån så är det nog inte en bra plan, dessutom måste väl barnen rastas... Vo får se helt enkelt, har ju pratat om lekparken i La Linea hela veckan så kanske skulle göra slag i saken och gå dit?

Har inte tagit en enda bild idag så ni får nöja er med något gammalt ;)

Denna bild från i vintras har vi förstorad på våran vägg, eller jag försöker få den att sitta uppe med häftmassa och den bara faller ner... FIna är dem iaf!

Inga kommentarer: