torsdag, juli 11, 2013

pladder om ditt o datt

Gud jag har skapat mig ett sjukligt beteende igen vad det gäller godis, det frossas... Inte alls bra men jag vet att det kräver en stor kraftansträngning för att sluta med det beteendet och jag känner inte att jag har ork att ta tag i det... Men jag ser framför mig hur jag växer ur mina kläder som jag har kämpat för att komma ner. Jag hade tänkt kompensera genom att börja träna, men kan inte komma mig för att göra det heller... Så är jag dömd att vara fet och lat utan kontroll över vad jag äter?! Nej såklart inte, men alla har vi dåliga perioder. Skärpning på mig, verkligen! Ska nog ta mig i kragen och köra lite zumba och lite styrka imorgon förmiddag och kanske hålla mig borta från det söta, iaf på dagen, för på kvällen ska jag ut o då kanske man vill njuta lite.

Har väl inte haft nån höjdardag men har fått packat en väska inför Sverigeresan, bokat in en kompis som ska hänga en del i lägenheten medan vi är borta och så har jag tagit hand om barnen. Vi åt omelett till lunch på Jamies förfrågan, bara det att han kallar det formelett :D Så gulligt tycker jag :)

Alex han fick feber till slut och somnade så nu kan han såklart inte sova, Mollan gick och tog sig en tupplur frampå em hon också. Det blev plötsligt så tyst så jag gick o leta efter henne och då hade hon krupit upp i sin vagn och somnat :) Jamie har inte sovit men var så uttråkad så hans pappa tog med honom ut en sväng nu efter middagen och dem har fortfarande inte kommit tillbaka.
Själv är jag så sjukt uttråkad, har ju suttit mycket vid datorn idag på dagen så får inte ut så mycket utav det. Men finns inget direkt att göra annars, Alex har ockuperat Tv:n och det lilla grejande som behövde göras har jag gjort under dagen. Finns ju såklart massa att göra hela jäkla tiden eftersom det stökas ner snabbare än jag hinner plocka upp men tja jag känner helt enkelt inte för det.

En bra grej dock, vi har fått bud på vårt radhus. Vi hoppas på budgivning men om det inte går igång en så är vi ändå nöjda med budet vi har fått och kommer ta det. Skönt med snabb försäljning! Sorgligt på det fina radhuset, men jag tror det blir bäst för oss att inte ha det kvar även fast jag älskar det. Det tråkiga med detta är att en stor del av vår semester väl kommer gå åt till att ta hand om våra saker där. Är någon intresserad av svarta bokhyllor, bebisgrejer, juniorsäng eller kanske ett snyggt svart matsalsbord så är det bara att höra av sig för vi kommer nog sälja av mycket. Vi ser inte riktigt oss själva flytta hemåt för tillfället och att lagra en hel bostad med grejer kommer bli väldigt dyrt... Men lite jobbigt är det då vi var väldigt nöjda med våra möbler. Sen har vi ju massor med leksaker och personliga saker som vi måste sortera upp och sedan sälja eller slänga eller spara någonstans.

Det är rätt mycket just nu men inte tillräckligt snart, vad tänkte vi när vi bestämde att vi skulle ha sommarlov här en vecka innan vi åkte till Sverige?! Det enda vi vill är ju att flyga till Sverige nu... Svårt att njuta av det vi har när vi längtar så. Nåja om 1 vecka är vi iaf på plats hos mina fina svärföräldrar!


Inga kommentarer: