tisdag, juli 09, 2013

Strandhäng och feber

Idag har våra killar äntligen fått sommarlov, dock har dem inga pampiga skolavslutningar här inte utan man hämtar sina barn rakt upp och ner precis som vanligt. Thats it, vi ses i September liksom... Ingen information om vilken dag skolan börjar, iaf har inte mina pojkar fått det men som tur är vet jag då vi fått det hemskickat eftersom Alex börjar skolan på riktigt i höst. Ingen info om vilka fröknar dem ska ha i höst eller nåt alls... Men de får vi nog veta den dagen dem börjar ;) Framförhållning och planering ligger inte riktigt för Gibraltianer :D

För att fira in sommarlovet så gick vi till stranden med Hanna, Viggo, Ines, Daniela, Luciana och Ivan. Det var mysigt men Mollie var inte riktigt sig själv och när vi kom hem tempade jag henne och ja, 39 graders feber, hej och hå... Stackars liten att behöva vara på stranden sådär... Men vi andra njöt av stranden och vännerna, jag badade mitt första dopp i havet för i år. Sen fikade vi på cafét innan vi gick hem.

Ikväll var jag över till La Linea och träffade Kim, det var typ ett år sen sist så på tiden!

Imorgon var planen att köra ut till Europa point för att träffa Anne och Debbie och deras barn, men nu verkar ju inte det vara aktuellt om nu inte Mollie magiskt är frisk imorgon.


























Inga kommentarer: