onsdag, juli 10, 2013

Lekplats och pool, ljuva sommar!

Ja magiskt så var Mollies feber borta imorse, hon var hur pigg och glad som helst så vi följde upp med våra planer. Träffade mammamaffian vid europa point där barnen kunde leka och vi fika på cafét, perfekt! Jag behövde bara jaga efter Mollie en 4-5 gånger ;) Träffade på några nya mammor och barnen gjorde sig väl ett par nya vänner dem också, trevligt!
Sen hem och äta lunch och låta Mollie sova middag innan vi gick vidare hem till Hanna, Viggo och Ines för att bada med dem i deras pool! Hur härligt som helst! Jamie blir modigare och modigare och jag tror att innan denna sommaren är slut så kommer han simma själv. Idag lekte han med en av pojkarna han lärde känna vid europa point, dem bodde lustigt nog i samma hus som Hanna och kom ner till poolen samtidigt som oss. Hur som helst så skvätte dem vatten, lekte med en uppblåsbar vattenskoter som dem föll av osv. Jamie som alltid varit rädd för att hamna under vattnet tog det bra och hade superskoj! Och Alex är min lilla fisk, han bor i vattnet, så länge han inte behöver doppa huvudet! Mollie däremot råkade halka i en gång så hon blev doppad till midjan innan jag fick tag på henne men annars så badade hon INTE! Oh nej, den tjejen är inte mycket för att bada någon annan stans än hemma i badkaret :)

Imorgon har vi inget planerat, men vi pratar om att äntligen få tummen ur och promenera över till La Linea och den där lekparken jag velat visa killarna. Blir nog lite besök i butikerna och nåt fik där också innan vi beger oss hem för vila. Men vi får se imorgon!

Två söta flickor sitter i sina stolar vid poolen



Alex fikar och gör en av sina miner...

Jamie hade knappt tid med fika, han lekte i flera timmar vid poolen

Lilla Mollan

Inga kommentarer: