söndag, maj 01, 2011

Avsked

Så idag har min älskling åkt och det känns inte alls skoj. Nu är jag där igen, jag står bara o stampar på samma plats istället för att kasta mig ut i livet. Varför är jag o barnen inte med Pelle?! Vi har inget som håller oss här egentligen förutom min dröm om o bo i stenungsund och min princip att vi ska ge Pelles jobb lite tid... Och det är väl inte så dåliga anledningar egentligen men det känns inte kul när ens barn gråter efter sin pappa eller när man själv undrar hur man ens ska kunna lösa vardagsgrejer nu när man är ensam. För att inte tala om saknade av den man älskar.... Och det här är bara första dagen... suck!

Men vi fick gjort lite idag trots att det var en sorgens dag. Nalle väckte oss alla genom o bajsa utanför vårt sovrum.. yummie! Det irriterande i det hela är att jag släppte ut Nalle i natt men då kissade han bara... well vi fick en tidig start på dagen så vi hann med pannkakor till frukost! Sen åkte vi till Landvetter o lämnade av Pelle. Han har för övrigt landat nu och allt hade gått bra så vitt jag vet.
På vägen hem så svängde vi in i Kungälv o storhandlade på ica maxi där. Nostalgi att gå där igen, har nog knappt vart där sen gymnasiet o då var man där ett antal gånger i veckan... Fick massa mat så nu klarar vi oss ett tag o det känns skönt! men mjölk o bröd o sånt kommer vi få komplettera lite senare i veckan men det kan man leva med :)
Sen svängde vi in på kullens o köpte lite blommor att ha ute också, fick några stycken för 150kr så nu ska jag ge mig på o plantera eländet imorgon :)
Sen var det hem o äta lite innan vi åkte hem till mamma o Lasse för lite sällskap o tidsfördriv. Blev en promenad ner på torget där jag o grabbarna hyrde film. Så när vi kom hem mös vi framför en mysig film <3
Nu ska jag ta ut hunden en kortis innan jag ska krypa till kojs, är helt slut.

Inga kommentarer: