onsdag, maj 04, 2011

Tänkvärt

Nalle känner på sig att det är något på gång här. Han trippar runt o tittar uppfodrande på mig hela tiden. Igårkväll när barnen sov gick jag ut med Nalle o gick till bilen för att hämta säcken med hundmat som blivit kvar av olika anledningar. Nalle stannade vid garagen och stirrade anklagande på mig hela tiden jag gick till bilen och tillbaka. Det var som om han sa "hallå du kan inte dra nu, barnen är ju ensamma, kom tillbaka!" Så när jag nästan var framme hos honom så sa jag "Men Nalle vad tror du om mig, jag ska ingenstans" o då springer han till mig viftande på svansen och hur nöjd som helst. Hundar är fantastiska på o känna av stämningar och jag tror att även han saknar Pelle...

Igår var vi på marknade med Anna. Var inte så många stånd eftersom det var kallt o regnade/snöade/haglade men Alex fick en lite handväska eftersom han älskar väskor o den har han inte lämnat ifrån sig sen dess :) Jamie fick några klistermärken och jag köpte lite mer blommor o ha ute :) Har inte orkat plantera dem än men det får bli här i dagarna. Sen fikade vi på ett cafe nära mammas jobb så ställde vagnen där. Efter fikat gick vi till en barnaffär som ska stängas o den hade utförsäljning. Jamie fick sig en lila fleecetröja som han älskar o så köpte jag en liten present till Emma som vi troligen ska hem till imorgon. Hon fick sin lilla Wilma för några veckor sen :)

Idag har jag inte vart helt iform men vi har varit ute en sväng, vi hittade en skogsväg som vi gick/cyklade in på och Nalle vart överlycklig över lite skog :) Slutade med att vi fick vända o gå tillbaka då hela vägen inte var cykelvänlig men det var trevligt iaf. Sen stannade vi vid lekplatsen men efter en stund började grabbarna bråka o storgråta båda två så vi fick gå hem.
Nu har Alex sovit middag o jag har fått mig lite Sandra-tid. Det regnar ute nu så behöver itne ha dåligt samvete över att vi är inne, men jag är en rätt kassa morsa som inte orkar pyssla o leka en massa. men man kan inte alltid vara på topp. Hade tänkt städa idag men det orkar jag inte heller... Vi får se vad som händer o sker under eftermiddagen o kvällen :)

Såg förresten Remember me igår, en film som jag hade hoppats skulle vara romantisk o mysig rakt igenom men som istället visade sig vara en ruskigt tankvärd film. Lite romantik var det också men en väldigt tankvärd och bra film. Bara inte vad jag hade tänkt mig.

Inga kommentarer: