fredag, maj 27, 2011

Vi blir kvar lite till...

så var det fredag och vi skulle ha åkte hem idag... Men eftersom askmolnen ställde till det så vågade vi inte boka biljetter hem och när det var fritt fram igen så kostade biljetterna multum så det går bara inte. Vi missar dopet på Söndag vilket är tråkigt och vi måste pussla med katten o hunden men jag trivs jättebra här så jag gråter inte över o behöva stanna. Jag har fått vänner här, jag har lärt känna Gibraltar och i nästa vecka flyttar vi till Lägenheten där vi alla får plats med poolområde och allt! Det är så lätt o ta bussen om man behöver någon stans och jävligt billigt, för ca 15kr får du åka hur mycket du vill på en dag eller så betalar du 6kr för en resa ;) Tja jag älskar det här stället!

I Tisdags var jag o killarna på stranden med Trine, vi badade, byggde sandslott och brände oss i solen :) Det var hur härligt som helst. På kvällen lagade jag middag o Trine o hennes Johan (som jobbar med Pelle) här på middag.
Onsdag var jag o grabbarna upp till aporna. Stod 1½-2 timmar i kö till linbanan o sen när vi väl kom upp så var alla dem mackor och mat-aktigt som dem sålde där uppe slut så vi fick äta chips o choklad till lunch... Men vi fick se många fina o busig apor, 2 nyfödda apbebisar, så söta! Vilket så klart fick flocken lite mer i försvarsställning, speciellt mammorna, det var skoj o se :)
Sen på kvällen kom Pelles Irländska kompis från jobbet hit. Vi beställde thai-hämtmat för jag orkade inte laga mat. Brendan var en trevlig prick och eftersom även han har barn så hoppas jag att hans fru också är det :)
Igår så träffade vi Trine och en annan svensk tjej som heter Kim vid Casemates o åt lunch. Det regnade lite men vi satte os under ett parasoll så vi klarade oss ifrån det :) Vi gick lite på mainstreet innan vi vi gick bort mot ocean village och cafe Fresco där Kim jobbar och där blev det såklart fika. När vädret blev varmare så bestämde vi att vi skulle åka ut till europa point och lekplatsen som finns där. Kim åkte inte med men jag, Trine o grabbarna spenderade några timmar ute vid lekplatsen som var superfin och riktigt stor!
Sen blev det restaurang med Johan o Trine, en mexikansk som är riktigt bra! 600kr för 4 vuxna och 2 barn är lite skillnad mot i sverige :) det är därför man har råd o gå ut här lite mer.
Idag så börjar Trine på sitt jobb o Kim jobbar så jag o grabbarna får roa oss själva, men imorgon är det helg o Pelle är ledig!! På schemat för denna dag står o handla mat i Morrisons, laga lunch och sedan ta bussen ut till lekplatsen vid europa point igen :) Sen så mysa med Pelle när han slutat jobbet :)

Inga kommentarer: