söndag, maj 29, 2011

Lucky

Ibland får man lov o ha lite flyt. Jag tror nu att vi löst både hund och kattproblemen för en tid framöver. En bekant till mig skrev igår på facebook att hon o hennes familj kunde tänka sig o ta hand om Truls. Så nu ska dem testa o ha henne, dem har en katt sen innan så det måste ju funka där också så jag håller alla tummar o tår! Och Nalle är i sthlm hos Ola o Madde där jag vet att han har det bra och familjen i sthlm verkar kunna pussla med honom hela sommaren! Så nu har vi bara ett problem kvar, räkningarna... men ska be mamma fixa det imorgon och det tror jag inte är något problem.

Idag har vi varit rätt sega, Pelle har haft problem med magen så klockan var nog tre innan vi tog oss ut. Hamnade i Kings Bastion där vi spelade bowling och arkadspel igen. var där i flera timmar o roade oss :) Sen köpte vi med oss mat hem o Alex slocknade på vägen och sov för naten så blir tidig morgon imorn. Men lillen var utmattad så har vi tur sover han till 8 iaf :P

Det är röd dag här nere imorgon för drottningen fyller år eller nåt så Pelle är ledig :) Vi ska storhandla och sen fira en tjejs födelsedag på kvällen men i övrigt ligger dagen fri, vi får se vad som händer :)

Inga kommentarer: