måndag, maj 16, 2011

bra o dåliga nyheter

Grr lite irriterad, mina högtalare verkar ha gett upp när jag flyttade upp dem på övervåningen, bara sådär spontant... Kan flytta upp Pelles men dem har inget uttag för hörlurar så då måste man ner under datorn om man vill ha det ist... Suck
Alltid är det nåt...
Har fått en negativ nyhet idag också, ena alternativet åt Nalle om vi flyttar till Gibraltar sket sig :( Så nu håller vi tummarna för alternativ ett eller att någon annan kan tänka sig o ha vår fina vovve ett tag. Nån som känner att det vore skoj kan ju höra av sig!
Men en bra grej är iaf att Lasse lovat o ta Nalle nu denna veckan så jag o barnen kan åka till Gibraltar på fredag om vi bara får tag på fina biljetter :) Åh så gärna jag vill det!!! Längtar efter min fina make! Mamma o Lasse är mina hjältar, kan inte säga det tillräckligt många gånger!
I övrigt idag har vi vart en sväng ute i skogen, men Alex var så trött så han uppskattade det inte riktigt. Sen sov jag o Alex middag medan Jamie såg på tv. Han är fantastiskt duktig min Jamie!
Vi byggde en koja i Jamies rum igår som hållit grabbarna sysselsatta endel, rummet ser ut som ett bombnedslag men det är det helt klart värt när vädret är halvskoj!
Sen idag åkte vi ner till korvan o åt middag då jag fantiserat om en sån burgare i flera dar nu :P Det var smaskens! O så passade vi på o åka förbi min pappa när vi ändå var ute o körde. Var väl där i 45min o snackade o lekte med Ville i trädgården :)

Imorgon ska vi nog åka ut till Henån o min mormor o hälsa på. Det tycker jag o barnen alltid är lika skoj :)

Inga kommentarer: