måndag, maj 30, 2011

Alex sov till strax efter åtta men vad hjälte det när jag inte kunde sova igår. För det första såg vi på tv sent och sen så är det äckligt varmt här o AC;n är trasig här inne... Lägg sen till alla äckliga myggor som surrade runt. Min kropp reagerar värre på myggbetten här än hemma, så ist för o bli stora som en femkrona som dem är hemma så svullnar dem upp o är väl ca 8-10cm i diameter. Dem är helt sjukt stora! Är lite orolig över att jag ska få ett på halsen eller nåt, vill inte ha den svullnaden över luftstrupen... Kanske ska kolla med en läkare om man kan göra något åt dem?! Fick kanske 5-6 nya på benen igår och nu börjar dem svullna upp så kommer va riktigt snygg till kvällen...
Annars har jag en rejäl huvudvärk som jag skulle gissa är ett resultat av för lite vatten igår. ska försöka dricka mer idag!

Shoppade förresten häromdan, köpte ett 6 pack trosor som visade sig vara riktiga tanttrosor :D Bekväma men fy så fula. Får trösta mig med att dem var billiga :P Blev även nya shorts till grabbarna då det är lite större åtgång på dem här än i Sverige. Långbyxorna, tjocktröjorna och strumporna jag packade har vart helt meningslösa.... Nu när vi har fler så kunde vi påbörja Alex potträning så han gick utan blöja hela dagen igår utan en enda olycka! Så duktig kille! Men att vara utan blöja på natten är han inte redo för än för dem blöjorna är fulla... Well dagtid verkar inte vara nåt större problem ÄN iaf :)

Inga kommentarer: