lördag, maj 14, 2011

Inte kan det var i måndags jag skrev sist? Det är ju lite skrämmande hur slö jag blivit! Men idag har jag möblerat om lite, flyttade upp ett skrivbord i vårt sovrum o placerade min dator där ist. PÅ det sättet kan jag göra som jag alltid har gjort, se på tv och sitta här samtidigt. Blir himla uttråkad där nere i datarummet o känner mig helt isolerad... är nog en såndär rastlöst typ som typ måste ha 5 bollar i luften samtidigt ;)

Lördag iaf och när Alex vaknat idag så gav vi oss ut på promenix med min svägerska, heter väl så? Min brors tjej iaf o deras lilla dotter. Grabbarna var med på cykel o det var ett projekt. Men jag fick iaf dagens träning ;) Det var trevligt fast vi fick inte pratat så mkt då det alltid var nåt barn som ropade på uppmärksamhet. Men jag är himla glad att hon tog initiativet och frågade om vi ville med!
När vi kom hem lagade jag pannkakor som vi åt med glädje och sedan lekte grabbarna lite medan jag grejade, fick lite ordning här hemma som såklart kommer vara kaos imorgon igen... Men iaf :D
Sen så kom regnet... vi såg på tv, Alex slocknade och vi körde Billys pan-pizza till middag. Hälsosamt värre ;) Men ack så gott! Sen behövde ju hunden ut, han bryr sig inte om vädret tyvärr... så på med regnkläder o ut. VI hamnade på ica där lite lördagsmys åkte ner i korgen :P NU är iaf grabbarna i säng o jag lyssnar på skrål-festivalen medan jag sitter här :)

Veckan som gått har varit fin!
Tisdagen var Becka i Stenungsund o vi gick på torget, åkte ut till Hawaii där barnen tom badade, även jag o becka vadade i vattnet. Härligt! Sen blev det god middag här hemma och tjejsnack :)
Onsdagen träffade vi Pennan på torp, hur trevligt som helst! Köpte present till pappa som fyllde 59år den dagen. Var hemma ett par timmar o vaktade parapbol nissen som till hälften fick ordnat vår parabol, går o se på den nu fastän kablar hänger härs o tvärs. Sen var det kalas hos pappa!
Torsdagen åkte vi mot våra gamla hemtrakter, fast inte helt. Vi var hos Emma o hennes ungar i deras hus utanför Brastad. Hade en härlig dag med god mat, lek o snack! På vägen hem åkte vi in i Lysekil o köpte kinamat (bästa kinakrogen i Sverige) o sprang på Carl o Maxim så fastnade där o snackade en halvtimma eller så. Kul o träffa dem också! Slutade med att vi åt vår friterade kyckling på färjan för vi blev så hungriga o sparade den andra rätten till fredagen.
Igår fredag kom Carro o åt lunch med oss och umgicks en sväng. Det var trevligt! Sen hade vi fredagsmys med film o chips. Tyvärr verkar vår dvd-spelare ha gett upp så fick bli toy story nu igen (den har vi inspelad på boxen), börjar bli lite mätt på den... men mysig kväll med grabbarna!

Alltså vissa bidrag i skrål-festivalen är ju lite pinsamma, tycker inte vårt egna är så mkt o skryta med iofs. Så här långt hejar jag på Danmark!

Inga kommentarer: