onsdag, maj 18, 2011

Onsdag

klippte just luggen med kökssaxen, vi får se hur snyggt det blev när den har torkat... Har gått här o väntat på att mamma ska ha fått fixat sin sax så hon kunnat klippa mig, men nu är hon i Rumänien och min lugg var lite för lång så hello kökssaxen... kan ju inte åka till gibraltar o va blind pga för lång lugg... mamma får justera när vi alla kommit hem. Vore kul o va snygg i håret till Ellies dop nästa helg! Det är min brors dotter för er som inte vet, som döps alltså.
Idag hade jag ärende på torget o Lasse passade grabbarna undertiden så fick en liten paus. När jag var klar bjöd Lasse på mat så slapp laga middag idag :)
Spöregna större delen av dagen men jag o Alex trotsade regnet i kväll o gick en sväng med Nalle. Jamie stannade inne o såg på tv, han är mer lik mamma o pappa o föredrar o va inne när det regnar :P
Sen kom Emma o Ellie förbi i förmiddags för hon behövde ett vittne till Ellies passansökan, slutade med att vi gick en promenad med dem också. Emma lovade att ta hand om katten medan vi var iväg så nu är alla trådar knutna inför resan. En tvättmaskin med tvätt till får det bli imorgon så får vi ta med det som hunnit torka, men torkar rätt fort här! Åker inte hemifrån förrän fredag eftermiddag så behöver inte packa förrän fredag dag iaf :)
Och biluthyrningsfirman Pelle skulle hyra bil ifrån hade slut på bilar, what lixom?! Men han får väl kolla på nåt annat ställe, synd för detta var billigt... Men ska tydligen inte va så dyrt på dem andra ställena heller. Så hoppas han hittar nåt så han kan hämta oss.... Har inte lust o ta bussen med två småbarn vid midnatt i Spanien... No thanks!
2 dagar kvar o sen är vi där!

Inga kommentarer: