lördag, april 30, 2011

valborg

Imorgon ska vi köra Pelle till landvetter för han ska lämna oss... Vet inte riktigt när han kommer hem härnäst heller, kanske blir det inte förrän sista helgen i maj och det är ju huuur lång tid som helst!
Sen så har vi hört från en privatdagmamma som hade plats för grabbarna. Mitt problem är att jag vet vem denna dagmamma är och har inte så mkt till övers för varken henne eller restena v hennes familj. Men jag ska gå dit på måndag o se hur det verkar, hon kan ju ha vuxit upp... Men känns det inte helt hundra så har jag hellre grabbarna hemma. För har vi dem där nu så kan vi inte heller åka till gibraltar i juni utan det får isf bli i juli... och jag vet inte om jag bara vill träffa Pelle 2-3 gånger på 2 hela månader... jag har ju vant mig vid tanken på o vara hemma med kilalrna nu också. Knepigt blev det hela.

Igår så var vi på lek och buslandet. Det var inte helt skönt för mitt knä o springa runt o krypa runt där men grabbarna hade kul. Dock är Alex riktigt förkyld o igår kväll fick han feber. Så inatt har vi inte fått sovit så mkt... Och han har haft feber under dagen idag också så han har fått spendera större delen av dagen i soffan eller i vagnen.
Vi övriga har grejat. Vi har nu ett staket i trädgården in till grannen, saknas ca en meter som jag ska fixa nån dag här, emn vi hann inte riktigt innan vi skulle till pappa på middag. Vi har även fått borrat upp dem nya handtagen till köksskåpen och det blev riktigt fint. Nu ska bara trälim införskaffas så listerna som föll av kan klistras upp igen och lådan som håller på o ramla i sönder kan lagas :) Sen är vårt kök riktigt bra!
Pelle håller på o packar nu och sen blir det nog lite mys vid tvn...

Ids inte skriva mer nu men kommer nog bli mer aktiv här igen sen när Pelle har åkt.

Inga kommentarer: