fredag, april 08, 2011

Fredagsäventyr

Det blev skor igår, 5 par :) Gympaskor till mig, Pelle o Alex och sen stövlar till Alex o Jamie. 5 par för ca 700kr, kan man leva med!
Det blev också japansk mat med Hong, jag lärde mig o äta med pinnar och insåg att japansk mat är helt okej så länge man slipper äta sushi ;) Trevligt var det!

Idag har vi varit till Manne i hans cykelbutik, ungarna har testat typ alla barncyklar och Alex kan helt plötsligt cykla på vanlig cykel med stödhjul han också :P Ungarna hade hur som helst kul hos Manne en sväng och vi fick kollat in hur butiken flyter på o fikat lite med bullar. Efter det skulle vi åka o handla mat och sedan fara hem men på vägen fick jag ett infall som slutade med att vi åkte ut till Ingarö :) När vi kom ut så spöregnade det och Alex sov... Men när vi körde in på gården så öppnade Pelles farbror Anders dörren och det slutade med att vi drack te hos honom medan Alex sov färdigt i bilen. Hos Anders klickade det till, en del i min bo som jag haft problem med fick en bra lösning! Ja boken jag ska skriva som jag håller på o fantiserar ihop i huvudet just nu :)
Efter fikat gick vi en vända ner till sjöstugan innan vi skyndade oss hem, Pelle skulle in till stan o träffa affärsbekanta eller nåt sånt.
När vi kom hem tog jag o grabbarna ut hunden medan Pelle smet iväg. Vi gick mot lekplatsen, lekte både där o i bergen innan vi gick hem när regnet började falla.
Sen dess har familjemedlem efter familjemedlem droppat in o vi har ätit middag o umgåtts. Pelle är fortfarande iväg så antar att han har det trevligt :)

Imorgon väntar farmor Eilas basar i farsta o lunch med morfar Bengt. Barnen o hunden ska iväg med farmor o farfar så blir lite semester för mig o Pelle. Kvällen var vi tydligen bortbjudna så vi får se om vi går iväg eller slappar här hemma. Vem vet vilka planer Pelle har ;)

Nu borde jag nog sova.
...Tills vi ses igen... :)

Inga kommentarer: