tisdag, april 19, 2011

Idag har jag fått lite gjort trots två sjuka barn. Dem har båda haft liiite feber, inget högt så dem legat däckade utan bara lite så dem gnällt nåt otroligt men ändå trott att dem orkat med allt. Den värsta sorten i min mening!
Iaf har jag tvättat upp ett par maskiner tvätt med lakan eftersom jag bytte i samtliga sängar idag. Sen har jag ordnat upp pysselhörnan i Jamies rum som blev super! Satt upp sänghimmel o lampa i Jamies rum. Satt upp tavlor i Alex rum. Vi har skruvat ner spegelskåpet från badrummet uppe + samtliga krokar och sedan satt upp vår nya spegel och 2 hyllor så nu ser det badrummet mkt fräschare ut! jag har dessutom skurat ur badrummet så det är fräschare, luktade inget urin alls sist jag var där, men är rädd att den lukten kommer tillbaka... Dem som bodde här innan oss var riktiga grisar! Sen så åkte såklart nya krokar till handdukar upp :) Kul när det händer lite här hemma. Man får driva på Pelle lite för o få hjälp men jag måste ju passa på just nu... för snart lämnar han oss :( men vi har bestämt lite hur vi ska lägga upp dem närmsta månaderna nu och det känns bra. Jag o barnen förblir hemma under maj men åker ner i juni efter Ellies dop. Sen får vi se hur länge vi blir i Gibraltar, beror lite på om Pelle lyckats fixa lägenhet och så.

På torsdag lämnar vi över huset, känns sjukt skönt o bli av med det nu! Vi har dessutom pratat med vår bankman idag som lovar o hjälpa oss så vi får ordning på ekonomin, skönt som tusan! Nu kan livet bara bli bättre. Bara vi håller oss på mattan med ekonomin tills vi vet vad vi har o gå på! Pelles jobb kommer ju göra skillnad så fort lönen börjar rulla in. Tyvärr kan ju inte jag bidra med mer än lite mammapengar... Men nån måste ju ta hand om vår fina söner också!

Nu blir det tv med älskling o sen lite bok, men vi hörs!

Inga kommentarer: