fredag, april 22, 2011

Så var det långfredag. Dagarna springer iväg och jag hinner knappt med o sitta vid datorn :) Vädret har ju varit så strålande! Iofs har grabbarna varit sjuka så har inte varit ute så mkt iaf. Men man har ju lite o greja med :)
Igår så blev vi äntligen av med huset! En sak mindre o bekymra sig för :)
Pelle har en pokerkompis här som ska med till kasionot ikväll och han kom tidigt från sthlm igår så han var vänlig nog o passa barnen medan vi var på banken. Allt flöt på bra och nu har vi lämnat Lysekil bakom oss för denna gången.
Vi firade med lunch på kinesen och senare med grillat här hemma och barnen har såklart adopterat Johannes (pokerkompisen) som deras personliga lekfarbror :D
På kvällen fick vi spontanbesök av Gabbe, Emma o Ellie. Vi satt o prata i ett par timmar innan dem gick hem igen, jättekul att dem kom! Himla härligt med familjen nära och just nu känner jag ingen lust alls att flytta till Gibraltar...

Idag har jag städat och plockat, blev lite ändring i köket och jag blev riktigt nöjd. På tisdag blir det ikea igen för o komplettera lite grejer till köket o badrummet o då kommer här bli ännu bättre!
Ikväll kommer Rosa, Marri o Carro hit för tjejmiddag. Tänkte fixa grillspett o en stor härlig sallad till oss så att vi kan äta påskgodis med gott samvete sen ;) Ska bli hur kul som helt att träffa tjejerna!!

Påskafton är inte så noga planerad, blir nog äggmålning, äggletning och promenad i det vackra vädret :)
Påskdagen ska vi till Skåpesund med mamma o Lasse o greja o sedan käka lite middag :)
Annandag påsk tänkte jag åka ut till mormor som påskpyntat enbart för grabbarnas skull :)
Tisdag blir det som sagt Ikea, med Becka :)
Onsdagkväll har vi barnvakt o ska in till gbg för bio!
Sen är det inte planerat nåt mer framöver förutom att Pelle åker nästa söndag...

Förresten, GLAD PÅSK!

Inga kommentarer: