tisdag, april 05, 2011

flyttat,städat o nu packa upp

God morgon världen!
Tisdag och 3e dagen i vårt nya hem, eller egentligen 2a dagen som vi är i huset men 3e sen vi flyttade. Söndagen spenderades i lyse där vi städade huset från topp till tå, tog oss sådär 12h... ML hjälpte oss en sväng på dan vilket var tur det annars hade det tagit oss hela natten.. Vi började på övervåningen o den gick så snabbt o smidigt så man blev optimistisk men sen spenderade jag många timmar i köket... Framåt nio på kvällen var bilen packad till bristningsgränsen och huset städat så vi åkte hemåt. Barnen o hunden var tack o lov hos mamma o Lasse under dagen annars hade det aldrig gått! Ungarna sov så sött när vi kom o hämtade dem :)

Igår skulle vi ha lämnat över huset men det blev inte så, vi kommer lämna över i maj ist när allt är klart. Men förutom att vi ska ha dit en elektriker ist för CM så är allt annat i huset klart i huset så vi kan släppa det. Men P var till lyse o hämtade det sista o körde släpet vi fyllde i söndags till tippen. Själv var jag hemma med barnen och grejade. Flyttade mest runt saker, alla kläder hade hamnat på fel ställe så blev en massa springande men är skönt o ha sakerna på rätt ställe. Staplade upp lådor o grejer så man kan röra sig i huset och nu är allt i köket uppackat :) Jag o barnen var även ute en sväng, dem cyklade o jag gick med Nalle. Har redan bekräftat varför jag ville bo här, det finns gångvägar överallt och man kan vara ute med barnen på ett helt annat sätt! Båda grabbarna har blivit jätteduktiga på att cykla och dem älskar det :)
När Pelle kom hem igår så ät vi middag o sen gick vi ut på promenad. Jamie cyklade o vi hamnade nere på torget där vi hyrde film o hälsade på mamma. Var soligt o fint och det var så himla skönt o bara släppa allt vad hus, flytt o flyttlådor heter!
Sen på kvällen kom förra ägaren förbi för o dubbelkolla lite grejer och hon fick en tur i huset och hon blev väldigt impad över hur fint vi hade fått det :)
Sen blev det filmkväll! Lång men härlig dag med mysigt slut.

Idag ska vi kanske åka till min mormor, hon hade en micro vi kunde få för den vi hade i huset var ju fast i köket så den kunde vi inte plocka med oss tyvärr... Vi får se, kanske åker dit i em. Behöver greja lite också... lite är kanske en underdrift förstås ;)
Jag vill få upp hatthylla i hallen, ställa hyllorna rätt i vardagsrummet o packa upp alla lådor där, sätta upp gardiner i alla rum och sen få ordning på kontoret... inga krav alls...
Kasnke dax o sätta fart!

Inga kommentarer: