måndag, augusti 17, 2009

reflektioner

Idag känner jag mig lite deppig, jag hade min topp i Lördags o sen har det gått nedåt.
Har läst en hel bok här på morgonen, bara 150 sidor men den var mysig, fastnar alltid i Nora Roberts böcker. Tyvärr tror jag lyckan o romantiken i boken bara förstärkte mitt dåliga humör... Iaf när boken väl tog slut. Trots denna ojämna sommar i fråga om rutiner osv så är jag ändå himla trött på att bara vara mamma. Bröllopet, ett dygn var mitt o Pelles men allt annat cirkulerar ju runt barnen o i Pelles fall även runt jobbet. Jag är trött på att så fort jag ger Alex uppmärksamhet så hittar Jamie på en anledning till att han ska få mer uppmärksamhet. Idag på morgonen sov Alex mellan ca 8 och halv tolv! Så då umgicks jag o jamie o allt var frid o fröjd. Men så vaknar Alex o jag måste ge honom lunch så kommer Jamie på ca 5 gånger att han måste bajsa på toaletten, vilket är bra om det nu någonsin skulle ha kommit nåt... Men nej det kommer inget men eftersom vi pottränar nu så måste jag ju uppmuntra, men det resulterar i att när jag kommer tillbaka till Alex så vill han inte äta mer... suck! Och Alex som knappt ätit på flera dagar hade verkligen behövt den maten.
2 barn varav ett väldigt svartsjukt resulterar allt som oftast i kaos, trots o bråk :( Tycker det är så tråkigt, Jamie är ju världens goaste unge men när Alex är med så rycks leksaker ur händerna, han slåss, knuffas och trotsar...
Ska bli gott när vi får dagmamma som han kan åka till o avreagera sig lite. Ska även bli skönt när Pelle röjt undan allt gammalt så han kan fokucera mer på barnen och på mig ;) Så vi kan bli en familj, som tycker om varandra och umgås.
Idag bröt Jamie ihop när Pelle skulle till kontoret, han saknar honom så. Stackars liten! Men var väl mitt fle för jag lät bli o väcka Pelle innan Alex vaknade eftersom jag inte ville väcka Alex genom o knaka i trappan...
Skönt o få gnälla av sig om allt. Låter väl nästan inte som jag tycker om Jamie men så är det inte alls iaf. Jag älskar min stora kille men blir så frustrerad när han visar sidor som inte alls påminner om min Jamie!
Men snart är det semester, Pelle har för första gången sen vi startade företaget lejt bort näst intill allt jobb så vi kan i stort sett vara lediga o njuta. Det ska bli en spännande upplevelse! Ja för vi är ju iväg väldigt mkt, men vi är ju aldrig lediga, därför vi kan resa så mkt. Sen är ju resor en stor passion vi har!
Att åka till sthlm som vi gör rätt ofta är ju inte semester på samma vis, vi hälsar ju på familjen då... Och det vill man ju göra så ofta som möjligt!
Den här gången blir resan med mina svärföräldrar och svågrar, ja för det heter ju så nu när man är gift o allt. Det ska bli underbart roligt tycker jag! Och sen kan jag ju inte låta bli att se möjligheten till en lite mer barnfri semester då dem är med ;)

Nu ska vi snart iväg o prata med dagmamman, ska bli roligt att träffa henne o prata lite praktiskt. Jamie ska vara hos Carl o Vicky för när dagmamma träffar honom första gången vill hon ge honom 100% uppmärksamhet vilket är toppen!

Nej nu ska jag ge barnen 100% uppmärksamhet. Ha det bra!

Inga kommentarer: