tisdag, augusti 04, 2009

Städat

Det här vore väl ett bröllop o gå på?
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

Vårat blir inte riktigt lika hmm dansant :D Men vi kommer gå in till en sång som Pelle har skrivit till mig :) Blir häftigt!

Idag har hela huset städats, till och med källaren, så nu vågar jag visa upp även källarplan när det blir invadering av familj o vänner här i Lysekil. Många kommer ju bo i vår trädgård i tält, andra inne i huset men dem flesta inne i stan. Pelle skulle även städa kontoret idag vilket verkligen behövs! Så stora städdagen idag! Kommer väl få dammsuga av här i huset nån gång till men det värsta är gjort :)
Jag tvättar också som besatt, vi smutsar ju ner något fruktansvärt :P Smutsgrisar är vi allihopa... allihopa...!

Ja och igår kopplade våran hjälte Carl in våran varmvattensberedare så nu kan vi duscha av oss värsta smutsen. Blir baddag för Alex och mig idag. Jamie vill inte... han vill aldrig... kanske ska tvinga honom igen, för vem vill krama på smutsig lite kille?

Sen var jag o småttingarna hem till mormor igår, ja min mormor. Det var en impuls grej och hon blev jätteglad :) Efteråt blev det hem till Becka, men allt var inte riktigt klart med klänningen så ska tillbaka imorgon o då hoppas jag det är sista gången för har annat o pyssla med dem närmsta dagarna...

Ikväll får det bli att sätta sig ner o göra en inköpslista över det sista så vi kan shoppa på torsdag förmiddag. Då har vi ju barnens farmor och farfar här så vi kan fokucera fullt ut på bröllopet. För dem tar barnen! Ja o sen ska ju folk hämtas i gbg. Tänk Sandra att om bara 2 dagar är du äntligen här!

Nu ska jag kolla pannkakan jag har i ugnen, ungarna är bestämt väääldigt hungriga.

2 kommentarer:

Leijona sa...

Vilken häftig entré! :)

Leijona sa...

Svarar här :)
Jo det är klart att jag vill äta när resten av sällskapet gör det :) Men inte mycket! Lite bara :) Nu börjar det bli väldigt nära!! :D Ska fixa det sista i morgon sen är jag redo att åka på bröllop ;) Kram kram!