måndag, augusti 10, 2009

Married lady!



Ja så var man en gift kvinna, min kvot av vuxenpoäng börjar rinna över kanten ;)
Vi hade en underbar dag, jag är så nöjd! Allt blev perfekt! Mamma fixade håret så det blev perfekt, min bukett var underbart vacker, klänningen ljuvlig och min man så fantastiskt stilig! Inte nog med detta så blev väder helt underbart, alla våra vänner ställde upp om något behövde fixas innan och under tiden. Kökspersonalen med LArs-Erik inkluderad gjorde ett toppen jobb, toastmaster Anders gjorde bra ifrån sig och våra gäster slogs om att få hålla tal. Alla ficka faktiskt inte chansen att framföra sina ord vilket jag tycker var väldigt tråkigt, men vi fick så många fina ord överrösta oss att vi nog fick en överdos iaf :)
Jag är så tacksam till alla som kom, dem flesta långväga och ändå fick vi så mycket pengar, resecheckar och presenter! Så stort tack till våra kära släktingar o vänner, ni gjorde vår fantastiska dag ännu mer speciell!

I torsdag så fick jag slutprovat klänningen, vi handlade all mat till festen och sen for jag till Landvetter där jag plockade upp Sandra, Emma och Sandras mamma. Vi körde bara lite vilse och olagligt i gbg innan vi anlände till centralstationen. Vi släppte av Sandras mamma som tog tåget till Västerås, sen åt vi lite medan vi väntade in Maja och Johannes. Sen blev det lite mer vilse körning eftersom dem bygger om i tingstadstunneln och eftersom dem som skyltat omstyrningen av vägar inte var så duktiga. Men efter några mils omväg så kom vi ut på E6 och tog oss hem helt oskadda :)

Fredag förmiddag blev det sightseeing i Lysekil, blev en sväng ut mot stångehuvud för dem flesta utom mig och Sandra som hade barnvagnar så vi hamnade i Pinnevik där vi tog en glass i väntan på dem andra. Vid fyra fick vi lokalen, min pappa trillade in och vi ordnade bord, matförberedelser och så dukningen. Blev så himla fint. Fler vänner bara ramlade in och snart var vi klara! Sen blev det kinamat med hela gänget. Jättetrevligt! Vi övade även med pastorn Karin inför den stora dagen :)

Lördagen var den stora dagen, den började tidigt eftersom vi skulle göra iordning håret o sminket i Uddevalla och mammas kompis salong. Fast det var ju mamma som satte upp våra hår. VI blev superfina :) Efter det åkte vi hem för o hämta kläderna och sedan till Ålevik. Där bytte jag om, meningen var att vi skulle fotas innan men Pelle hann inte komma dit men blev några bilder på mig o Sandra iaf!
Sen blev det Cermoni, jag var så nervös, trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet och jag lovar att alla kunde se hur bröstkorgen hoppade :P
Jag gick in till fiolmusiken, min sång, med ett stel och väldigt nervöst leende. Resten är ett blurr. Pelle hade ett väldigt vackert löften, typ dubbelt så långt som mitt. Sen blev det kramar och fotografering.
Middagen förflöt på bra förutom när kökspersonalen skrämde oss o sa att maten nästan var slut innan alla fått, men det gick bra, alla fick mat och vi har mycket potatissallad kvar. Vi fick som sag mkt tal och kvällen förflöt bra :) Jag blev iaf tvingad till o dansa en knacklig vals med Pelle och sedan gav vi upp. Vårt hotell var jättemysigt och vi sov med dörren öppen så vi hörde vågorna slå mot huset o klipporna!

Vi är så nöjda! Nu är även Pelle en Wolf!
Kram på er!

3 kommentarer:

Leijona sa...

Återigen! Grattis! :) Allt kändes verkligen superlyckat! Är jätteglad för er skull! :) Kram kram!

Pernilla sa...

Grattis igen!
Kramar!

Anonym sa...

Stort Grattis!! Då va du fru nudå :-) Fina ni va! Kram Veronica