fredag, augusti 14, 2009

morgon svammel

Att dricka shakes går bra, jag äter två om dagen o det är rätt gott. Men med två barn som inte hjälper till så hinner jag inte träna längre. Det går helt enkelt inte sen Alex började krypa. Och dem få gånger då barnen sover samtidigt (händer 1 gång i veckan ca.) så passar jag på att städa upp på ställen där det inte lämpar sig o städa som tex toalett, övervåning eller källare... Någon gång måste ju även det ske... Plus att Jamie bara får sova 45min så man hinner inte träna klart o duscha på den tiden :( Och som resultat så går jag inte ner i vikt... hjälper väl inte att jag tjuvätit godis. Visserligen bara några men dumt iaf. Tja jag går iaf inte uppåt i vikt, det står exakt still på vågen... tråkigt ju! Och som svar på den fråga ni alla får i huvudet, jo Pelle skulle nog kunna hjälpa till men han måste jobba ikapp nu så han är knappt hemma. Och allvarligt, kvällstid vill jag inte spendera svettandes, någon gång måste jag ju få slappna av. Och träna innan man ska sova är ju inte så bra...
Den motion jag får är när jag städar o jagar barn... vilket inte bränner tillräckligt med fett. Vi får se om jag o Pelle kan jobba fram nån bra plan vad det gäller träningen. I italien kanske jag kan simma, vi får se...

Igår hände det inte mycket märkvärdigt. Jag och barnen var i trädgården ett tag, jag klippte en buske och tog bort lite ogräs. Nu borde vi lägga vår tid på o klippa gräset, men inte optimal med två små knattar... Sen har smartisen Pelle låtit gräsklipparen stå ute så vem vet om den ens startar.. Det har ju regnat endel... suck! Isf tur att vi har 2 st ;)
Annars igår städade jag som vanligt, jag tvättade också två maskiner tvätt. lagade mat i form av kotletter, sås, potatis, morötter och sallad. Himla gott! Ikväll får det bli skinkstek eller köttbullar eller hmm lasange :) O så bakade jag bröd igår, mumsigt värre! Så var en riktig husmor igår :)
Idag står dammsugning på schemat, jippi! Funderar också på att åka hem till mormor, det var en stund sen nu. Plus att jag slipper ytterligare en dag i ensamhet. Men vi får se, egentligen inget sugen på att åka bil i det fina vädret. Kanske ska ragga upp nån kompis i stan? Åh vem vet vad som händer, det kan endast framtiden utvisa.

Inga kommentarer: