onsdag, augusti 12, 2009

farligt nära...

Känns så konstigt att allt är som vanligt, efter att ha planerat bröllopet och förberett, spenderat tusentals kronor så hade man ju hoppats på en liten förändring men nej vardagen är helt o fullt tillbaka. Allt är precis som vanligt, jag har bara fått en ny titel, ja en titel som jag inte gillar. Jag är ju för ung för att vara en fru, eller en hustru, but here Iam... Jag älskar min man, ja för Pelle har ju också fått en ny titel, fast för honom är den ändringen inte så stor, han har ju alltid varit en man, men han har ju bytt namn också. Jag tror han tycker det är okej, och på det sättet så märker han ändå av att vi är gifta på ett annat sätt.
Men jag är nöjd, jag har fått mannen i mitt liv, vi hade en dunderfest och jag kände mig bara vackrast i världen :) Jag älskar Pelle och vi har dem finaste barnen i världen, men hur mycket förändrar egentligen ett bröllop?!



Idag har jag varit inne i den stora staden Lysekil. Vi hade playdate med Jeanette, Max och Nova-li. Blev förs lunch på havets hus restaurang, inte för att dem har bäst mat utan för att det är barnvagnsvänligt. Träffade på gamla bekanta där, visste egentligen att dem skulle dit men hade jag inte en tanke på o helt plötsligt ropar någon på mig :) Var väldigt roligt o stöta på dem!
Efter lunchen försvann Pelle till kontoret o jag o Jeanette med alla ungarna gick till parken. Det gick bra tills Max föll ca 2m ner från en klätterställning... Väldigt läskigt men han återhämtade sig och hade enorm tur, inte en skråma fick han! bara ett par dm från där han hade landat såg vi senare att det fanns en stor cementklump som höll klätterställningen på plats... tänk om han landat där ist... nej usch det vill jag inte ens tänka!
Så det fick bli o muta med glass och sen gick vi hem till dem en sväng.
När klockan blev fyra hade jag tänkt åka hem men ist föreslog jeanette att vi skulle gå o ta en pizza till middag så så blev det.
Max och Jamie är riktiga busungar ihop, terrorister som Pelle kallar dem. Dom triggar varandra till dumheter hela tiden! När vi skulle gå så grejade vi med småttingarna och när vi vänder ryggen till så springer skitungarna ut från uteserveringen och rakt ut i vägen?! Galet rädd blir man. När jag springer o hämtar Jamie så skrattar han bara... unge!
Vid halvsju blev det iaf hemgång och Jamie somnad på 2minuter väl hemma i sängen!

Imorgon vet jag inte vad som händer, har inga planer alls förrän på måndag då vi ska iväg o träffa Jamies nya dagmamma. Ska bli spännande!
Sen blir det sthlm på onsdag, jag fyller år på torsdag och fredag flyger vi till Rom och Italien!
Så får försöka beta av ett besök hos min mormor innan vi åker, kanske även hinna träffa några fler vänner. Någon som vill ses typ i helgen kan ju lägga in en kommentar eller skicka ett sms. Pelle ska jobba o jobba o jobba... Han behöver röja undan mycket gammalt, få igång lite nytt och lära upp en ny slav... hmm en kille som ska hjälpa till med det löpande :)

Nu får det räcka för idag. Hoppas alla mår bra!

Inga kommentarer: