måndag, augusti 10, 2009

Vardag igen!

Jag insåg just att jag fyller 24 år nästa vecka, har inte haft en tanke på det eftersom bröllopet har tagit upp hela mitt liv. Känns gott att det är över och livet kan gå över lite mer i en vardag. Fast så lång vardag blir det inte, för vi åker ju till Italien nästa Fredag. Eftersom jag redan varit utomlands 2 gånger i år så känns det inte så nödvändigt rent semestermässigt men det ska bli gott ändå, såklart! Blir väl en lite billigare semester än vad vi brukar göra, vi har gratis boende och fulla möjligheter till o laga vår egen mat. Jag och Pelle kommer säkert gå på resturang några kvällar men tror inte det blir varje dag så som vi brukar göra annars. Kan vara bra för vår ekonomi. Biljetterna är betalda fast inte av oss ännu, men vi fick så många resecheckar i bröllopspresent så kan betala Pelles föräldrar med dem ist för kontanter om dem går med på det. Pengarna vi fick i present kommer bli resekassa, så man kan säga att vi fick vår bröllopsresa i present av alla våra gäster, och det tackar vi för! Känns skönt att pengarna som kommer in sen kan gå till våra normala utgifter ist för resan :)
Sen får det bli till o lägga pengarna på hög, finns så mycket vi vill köpa till huset! Typ Torktumlare, tv till sovrummet, plattor till golvet i källaren, sen måste vi dränera och byta värmesystem, göra om hallen... listan kan göras lång. Synd man inte är rik!
Vårt företag går ju sämre sen kraschen, som så många andras, vilket gör livet lite tyngre... att saker ska gå i sönder o krångla gör ju inte den ekonomiska biten lättare. När alla bröllopsutgifter är betalda kan vi klättra på fötter och som sagt spara på hög till allt vi vill o måste göra med huset.

Men nu ska vi inte tänka på sådana tråkigheter. Jag har en vardag igen och jag är nöjd. Känns gott att kunna vara hemma o slappna av o bara njuta av o umgås med barnen och sitta vid datorn. Orkade inte uppmana energi till o träna men är inne på min 3e tvättmaskin och har plockat endel här hemma, väldigt skönt att det börjar bli lite ordning igen! Hade tänkt dammsuga men dammsugaren är såklart kvar på kontoret... Får bli ikväll när Pelle kommer hem från kontoret ist. Ligger hundhår överallt!

Inga kommentarer: