tisdag, augusti 11, 2009

today 11/8-09

Alex sitter på golvet bland mina utsorterade papper och tuggar, jag tittar ner på honom och han ler sitt vackra leende med papper utstickande mellan läpparna :D Jamie är mer gnällig idag, han sitter i soffan och surar över att han inte får den smörgåsen han vill ha just för stunden... den han först valde dög inte sen, suck! Idag har han inte lyssnat ett dugg på vad man har sagt och jag har väl blivit lite för irriterad ibland.

Det blev Uddevalla idag för att Pelle skulle skaffa nytt pass, men väl där sa dem att han kunde resa på sitt gamla... så dit åkte vi i onödan, men vi passade på att svänga in till torp o shoppa på Maxi. Skönt att fylla på förråden! Sen köpte jag mig shakes, ska börja byta ut vissa maträtter för att kanske kunna tappa några kilo till. Men vågar mig inte på o byta ut allt, det är för gott med mat ;) Kommer byta ut ca 2 mål per dagen, frukost och kvällsmål tror jag. Borde ju hjälpa vikten på traven iaf :) Sen ska jag givetvis starta igång med träningen igen. Ska bara få monterat våran crosstrainer så man kan få ett riktigt pass nån gång! Får se om jag kan övertala Pelle o fixa det här i veckan :)

Sen idag har jag städat nedervåningen, det var väldigt välbehövligt, så himla mycket hundhår o skit. Och många grejor som hamnat på fel plats då fler har bott här. Jag har ju inte haft tid att gå o plocka efter alla hela tiden... Räcker man får göra det efter Pelle o barnen!
Sen har jag hunnit med ett par avsnitt charmed o lite bus med ungarna :)
Nu väntar jag på att Pelle ska komma hem så han kan lägga barnen så jag kan gå en sväng med hunden eller bara dö i soffan :)

Inga kommentarer: