onsdag, augusti 05, 2009

♥ 3 days to go ♥



Okej så jag börjar bli stressad över att min klänning inte är klar ännu. Det tillkommer problem hela tiden vilket inte är någons fel men nog så stressande... Men imorgon ska jag iaf ha slutprovningen, igen... Den blir bra, jag är jättenöjd men stressad. Skulle ha testat den idag men så kunde dem inte bli klara förrän nio ikväll och det blir å himla sent då jag har några mil o köra också. Så vi fick klämma in det i schemat imorgon. Vi hade tänkt handla all mat imorgon, börjat skriva en lista idag, är ju en hel del. Sen måste jag ju hem igen med Pelle innan jag ska till Göteborg. Äntligen kommer Sandra och hennes Emma :) Ska även bli roligt att Johannes och Maja kommer men känns inte lika speciellt som besök från Belgien :D Jag går hela tiden o väntar på ett sms eller samtal från Sandra där hon berättar att hon inte kan komma iaf... har jag blivit bränd av folk för många gånger eller?! Men tror inte Sandra sviker mig i denna viktiga stund om inte nån ligger inför döden. Men det känns lite för bra för o vara sant.

Idag har vi klippt gräset här i trädgården, vi hade en djungel... Nu är det fortfarande en halvsnygg gräsmatta, men iaf en gräsmatta. Ligger löst gräs överallt men det får gå, orkar bara inte kratta hela trädgården, den är ju så jäkla stor! Nästa gräsklippare ska ha gräsuppsamlare, kosta vad det kosta vill!
Annars idag så har vi varit på BVC med Jamie på 2½års kontroll då dem kollade om han pratade bra för sin ålder osv. Vilket han gjorde, han fick godkänt :) Och han följer sina vikt och längd kurvor bra, 12,5kg ca och 91cm lång. Vi fick pratat ut om våra bekymmer med o få honom o sova i tid och hon tipsade lite. Och idag somnade han på en kvart! Redan vid åtta!! Men Alex var såklart vaken till tio ist då, men man kan inte få allt :) Skönt att få egentid med Alex också, han var så lycklig! Annars har man en Jamie som säger "också mä".
Sen var vi på Ålevik o fick en genomgång av en av dem som hyr ut, så nu har vi bättre koll på grejerna där. Känns lugnande!
Sen hade jag tänkt åka till torp innan jag skulle till Becka men blev till o greja mer här hemma. Finns alltid små detaljer som behöver fixas.
Blir ju torp imorgon ist, bara bra o spara den bensinen! Men blir ju en rätt stressig dag imorn... Well its worth it! ♥

1 kommentar:

Pernilla sa...

Lycka till på eran dag!
Jag håller tummarna för att det blir en lycklig dag i ert liv ;)
Många kramar!