tisdag, juni 30, 2009

Enjoy!

Ah suck alltså, sjukt trött idag eftersom jag igår när det hade svalnat av lite på kvällen, dvs vid tio tiden kom igång o började greja... Blev uppe till två... men nu har vi gardiner i köket och vardagsrummet också! Var så sjukt nöjd när jag la mig :) Nu vill jag få upp lite tavlor också, o så gärna lite hyllor o sånt så man kan packa upp det sista!
Det är lite blekt i vardagsrummet just nu eftersom våra gardiner typ går i färg med tapeten... Men dem får duga tills vi hittar nåt annat som passar. Finns bilder på min bilddagbok (http://nlie.bilddagboken.se/p/show.html?id=385984713&directlink=1).

Idag tog vi oss till min mormor, Jamie älskar henne och ville gärna dit :) Jag hjälpte henne att få handlat så hon slipper gå ut i hettan. Hon är känslig mot värmen, tror jag är rätt lik henne, men jag klarar mig bättre än henne, vilket inte är så konstigt eftersom hon är 90 o jag 23... :) Alex är som oss och idag har han verkligen inte trivts, bara gnällt o inte velat sova :S Till slut somnade han iaf så vi fick ätit o vilat våra öron.
Jamie o jag var ute med Nalle, gick bort till Ica eftersom Willys inte hade haft allt mormor behövde. Vi köpte glass o gick ner till vattnet för o låta Nalle svalka sig lite. Jamie var superduktig o gick glatt hela vägen. För jag glömde såklart vagnen hemma...

När vi åkte hem så bombade Jamie mig med russin i bilen... Han brukar roa sig med o kasta saker, ibland kommer det en sko, idag var det "bara" russin...

Väl hemma så kom irritationen till mig, elektrikern har varit där idag och grejat, vilket är bra. Men när man borrar över ett handfat med tanborstar o grejer liggandes framme, plockar man inte bort dem innan då?! är det bara jag som tycker det? Så allt är ju smutisgt o äckligt, känner jag Pelle rätt kommer han inte vilja använda den tandborsten nåt mer... Även sladdbitar låg utspridda i hallen och alla grejerna han skulle sätta upp i köket ligger utspridda över hela köksbordet. Jag som hade lämnat huset rent och i ordning med frid i sinnet... suck! Sen hade montak kaklat över det elektrikern hade förberett i badrummet så nu är jag bara ännu mer irriterad över Tobbes "kära" kollegor :S Så jävla mkt slarvgrejer som han har gjort här... vi ahr klagat o dem har lovat att komma o fxa det, men ta mig fan om dem itne kommer låta oss betala för det också... Men det tänker vi inte göra! Grr hantverkare...!

Här kommer en rolig liten bild också, enjoy!


"hjälp jag blåser bort"
Inte ett montage, den hängde så när jag kom ut :)

Inga kommentarer: