onsdag, juni 10, 2009

sovmorgon!

Här händer egentligen inte så mycket att rapportera. Jamie ser man knappt röken av, skulle man av en händelse vilja träffa på honom så är det bara att gå dit hans farmor eller farfar är. Farmor är den stora idolen, jag o Pelle får inte göra nånting längre "marmo göra"... Men det är rätt skönt, bara lite synd om Anna om hon av nån händelse skulle vilja göra något annat än o serva våran son :P
Jag har kört mer bil i den hemska stressade situation som sthlms trafiken innebär... Har inte varit inne i centrum men vägarna runt omkring är mer än nog för lilla mig. Rusningar osv, ja då kör Pelle! Börjar kännas mer rätt att faktiskt jag har har körkort nu :) Men jag har inte vågat mig på en åktur själv, mest eftersom vi är i sthlm o folk beter sig lite knasigt ;)
Vad vi har gjort dem senaste dagarna? Ja jag vet inte riktigt, Pelle o jag har handlat mat och fixat bröllops inbjudningar. Vi har även kollat på ringar och hittade ett par riktigt snygga, inte alls såna vi planerat från början men man kan ju ändra sig :) Vi har varit ett par vändor inne i sköndal för o hämta grejer åt folket. En inte såå händelserik semester so far, men dagarna går o barnen soooover. Idag gick vi upp halv elva!!! Jamie sover nere i farmor o farfars stuga o Alex hos oss uppe i Eilas stuga. O imorse vaknade alex först runt åtta då vi var vakna ett tag med honom men somnade han om o vi med honom, halv elva, så länge sover jag knappt när jag får en sovmorgon av Pelle där hemma... underbart!
Alex har börjat ta sig framåt, ibland tror jag han kryper lite men oftast förflyttar han sig på rumpan :)
Och Jamie har fått en egen gräsklippare som han använder med stor förtjusning :) O igår började det såklart regna så då for Pelle o jag till Coop för o köpa stövlar, nästan allt i hans storlek var utplockat men vi hittade ett par, vita med röda "lister" och på det vita stora härliga jordgubbar. Helt underbara på vår lilla prins :D Trodde inte jag skulle få välja dem för pelle men han tyckte också om dem.
Nu ska vi spela lite kings bounty, Jamie är ute med farfar o det är kasst väder så vi passar på :)

1 kommentar:

Jane sa...

och hur mår Nalle då? :P