måndag, juni 22, 2009

en sommardag

Idag kom sommaren tillbaka. Hade ingen jacka inne imorse då jag o Jamie skulle till dagis så skulle ta den i bilen men var så varmt när jag kom ut att jag kunde gå i bara linnet. Så skönt!

Natten till idag var inte så skoj.
Pelle o jag såg på film igår kväll o kom i säng sent, under tiden som vi såg slutet på filmen så vaknade Jamie o skulle sitta med oss i soffan. Sen när vi alla typ hade somna uppe i sängen så vaknar lillebror. Jag försökte lägga in Jamie i hans säng men efter 2 försök gav jag upp, då kunde vi som tur va lägga tillbaka Alex... ett jädra meck när man har 2 så små o "liten" säng. Sängen är ju bara 180cm ;) När vi precis hade somnat så får jag sms från min bror som väcker både mig o Pelle. Klockan är då typ halv tre... Igen när vi precis somnat så får jag ett till sms från gabbe, samma dessutom... grr! shit happens men gud vad irriterande.
Sen så vaknar Ale vid sju o vill inte somna oim och eftersom Pelle svurit under natten om att han kommer få migrän osv så släpar jag mig ur sängen för att Alex inte ska väcka alla. Efter lite bus och gröt så kan Alex iaf somna om uppe i sin säng o jag väcker Jamie för att åka till dagis. Sen får dom små grisarna sova medans vi far in till dagis.
Efter att ha lämnat dagis så vill jag inte väcka grisarna så tar med björnegrisen på en promenad. Riktigt gott att vara ute o röra på sig, ensam utan att känna pressen på att Pelle är ensam med barnen o förväntar sig att jag kommer hem snabbt.
Sen blir det frukost med Pelle o köra in honom till kontoret. Sen pasar jag o Alex på o handla för o ha nåt o göra i stan tills jamie ska hämtas, men vi är för snabba så blir till att åka hem o lämna maten iaf... Efter att ha lämnat Jamie på dagis så innser jag att vi bör vara ute i solen, så hämtar Nalle o dubbelvagnen och åker upp till fjälla. Vi går en långpromenad där, ja, jag o Nalle då. Jamie går kanske 15m själv resten vilade han i vagnen. Var ljuvligt vackert o fridfullt i skogen och skönt o röra sig fastän svetten rann i den varma solen.
Hämtade Pelle efter promenaden o så lagade vi pannkakor och badade.
Nu försöker jag lägga Jamie men har ingen större framgång. Snart suttit här en timma o han bara ligger o snackar o grejar :/
Tror jag ska låna Alex kudde o lägga mig på golvet för iaf mina ögon går i kors!

Har hänt mer men får återkomma. Ciao!

Inga kommentarer: