tisdag, juni 23, 2009

sommar i bloggen

Midsommar helgen blev en bra helg. Det har varit hinla roligt att spendera all denna tid med pelles föräldrar, framför allt har det varit roligt för barnen. Men även jag har tyckte det varit mycket roligt och tyckte dem åkte hem lite väl tidigt. Men så är det när man har normala jobb o jobbtider, semestern var slut, resten tar dem i augusti om jag fattat det rätt.

Mammas kalas vart trevligt, träffade brorsan och det var ett tag sen så var mkt trevligt. Enda sättet att träffa mamma lite var o hjälpa till i köket så det gjorde jag endel.
Tror hon var nöjd med presenterna som kom ifrån oss. Min personliga present var att vi ska ut o rida islandshäst ihopa och sen var vi med på presenten från Anna och Johan som var en picknick-korg med picknick-filt, termos, muggar, tallrikar o hmm kanske inget mer :P

Igår var jag helt utmattad. Jamie somnade vid nio, strax efter att jag skrivit klart mitt inlägg till bloggen. Jag gick då ner för o se på tv men orkade inte. Gick upp för o läsa men somnade i samma ställning jag lagt mig i med lampan tänd... helt slut!
Vaknade idag med huvudvärk, men eftersom Pelle gått o lagt sig vid 2 med migrän så var det bara för mig o kliva upp. Utfodrade Alex som för övrigt har slutat ät på nätterna :) Han vaknar fortfarande men Pelle kliar honom bara på ryggen så somnar han om. Men då är han desto hungrigare på morgonen. Slukar en full grötskål, skyfflar jag inte in gröt på löpande band så blir han skitsur o skriker :P Fram till nu har jag ändå ammat på morgonen, men känner att mjölken imprincip är slut så får nog bli o kliva upp vid fem (som vi räknar som morgon även om det är omänskligt) o göra välling... Iaf efter o ha utfodrat Alex var det bara o lägga honom igen, tyvärr hade han väckt Jamie så jag kunde inte somna om... Men jag o Jamie hade det mysigt. Vi samlade ihop skräpet från när jag monterade skötbordet och gick ut för o slänga påsen. I sista stund, när vi kom ut stod sopbilen där, till Jamies förtjusning. Snackade lite med sopgubben o sen fick Jamie se när han rörde om soporna. Jamie var salig o vinkade till sopbilen :)
Sen tog jag o Jamie en promenad med Nalle. Jamie gick hela tiden, vilket innebär att det tog lång tid men vi hade det mysigt. Tänk att få vara ett litet barn för en dag, vad mycket emr spännande dagen hade varit då.
Sen väckte vi Pelle o samtidigt vaknar Alex, vi äter frukost o PELLE föreslår att vi ska åka till torp. Det är inte ofta! Vi hann precis till bauhaus och leksaksaffären innan vi fick åka hemåt igen eftersom jag o Jamie hade klipptid. SÅ nu har Jamie kort kort hår för o slippa bli så varm, han är redan ett varmblod som sin mor så är nog skönt för honom. Mitt hår var väldigt slitet så hon fick klippa av det en bra bit, men gud vad skönt det är o inte känna sig som en trasselsudd mera!
Sen blev det parken eftersom Jamie ville det, båda barnen gungade och sen tröttnade mamma och pappa! Pelle behövde jobba o jag ville hem. Hemma busade jag o Jamie i trädgården, Alex sov i bilen, dum tid för honom o sova...
Försöker lägga båda grabbarna nu o Alex bara skriker o klagar medan Jamie typ sover, beundrar honom som har klarat av det!

Annars så kan Alex krypa nu, nåt steg i taget bara men ändå. Han tar sig även från krypställning till sittande, mammas duktiga kille. Han håller på o få tänderna 3 och 4 i antal, båda i överkäken denna gången.
Jamie pratar o busar som vanligt. Gör säkert också massor med framsteg men så här långt i utvecklingen är dem inte lika framträdande. Han är också mammas duktiga älskling!

Blev lite sommartema på bloggen, grönt är ju ändå skönt!
Kram på er!

Inga kommentarer: