lördag, juni 13, 2009

semester i regn

Idag skulle det komma regnskurar men mest uppehåll, hah... uppehåll? Nej hela dagen har varit en enda lång skur. Vi bestämde oss iaf allihopa att åka över till andra sidan o promenera för vi skulle ju få uppehåll... Uppehåll fick vi ju inte då men en trevlig promenad i regnet. Vete 17 hur långt vi gick men var ute i flera timmar, härligt var det. Blöta o kalla laddade vi upp med pannkakor till "Lunch", klockan var halv fyra :)
Sen kom Manne ut o det blev fika. Sen somnade jag med Alex medan dem andra gjorde lite smått o gott, vaknade till köksbestyren o middagen höll på o bli lagad.
Blev en god middag med trevligt sällskap. Skönt med skratt o hål i öronen av snack! Har varit en underbar dag som vi precis börjat avsluta med bastu, bad o sedan dusch. Kanske inte är fy skam med semester i regn trots allt :)

Igår var vi inne i stan, jag, Pelle o barnen. Farmor o farfar behövde lite barnfri tid :) Vi beställde våra vigselringar, blir väldigt bra! Sen köpte vi även en kostym, skjorta och slips till Pelle som han ska ha vid vigseln, väldigt stilig blev han. Och med skjorta i storlek S ist för alla dem han har i M hemma så blev han verkligen superfin :D Har jag inget emot o se honom i oftare om vi säger så :P
Sen kom även Anders in o träffade oss en sväng så det blev en liten fika med honom i gallerian. Sen hade typ hela dagen förflutit... ja vi hade ju hunnit äta lunch i kungshallarna också, me like!

Annars har här inte hänt så mkt spännande, dagarna flyter på o gott sällskap. Regnet smattrar o brasan den sprakar. Jo vi har sett solen också, men den har varit rätt sällsynt.
Som svar På Janes fråga så mår Nalle som fisken i vattnet. Joggingturer, långpromenader och bad hela dagarna. Han har smalnat av trots kastrering o blivit en fin björngris.

Kram på er alla, ha det gott i regnet!

Inga kommentarer: