måndag, juni 29, 2009

Operation...

Nu är jag precis hemkommen från götet. Jag har varit hos min hjärtläkare på koll för o se hur hjärtat mår efter graviditeten. Hon tyckte det såg bra ut idag men ändå inte bra... alltså för o vara mitt hjärta var det okej och inget akut som måste åtgärdas, jag mår ju bra. Men inom 1-2 år måste jag opereras eftersom min högra kammare börjar bli för stor. Måttet hos en frisk persons högra kammare (där min läkare mäter) är ca 2,5cm, mitt var idag 4,7cm. O den får ju inte bli förstor så därför ska en operation planeras in, jag gissar på att det blir nån gång kanske nästa höst. Ska tillbaka till min läkare i januari-februari o göra ett cykeltest, sen ska hon prata med en kirurg och försöka få fram dem uppgifterna hon behöver från min förra magnet röntgen så jag slipper göra en ny. På det hela känns det bra, detta är ju ändå något jag gått o väntat på i många år. Tyvärr är det en såndär operation som komemr behövas göras om... Jag kommer isf troligen få en ny klaff och den orkar inte med mer än ca 10 år, så ca var 10:e år kommer detta behöva göras om... Lite drygt men hellre det än att behöva må dåligt.

Innan jag anlände till östra sjukhuset så åkte jag in på torp o lämnade igen en duschslang som inte funkade o jag var på ikea o lämnade igen ett överkast som var för litet. Det gick utan problem och jag känner mig ändå rätt säker i trafiken nu mer. Proppfullt med bilar i gbg men jag stressade inte upp mig och fixade det hela fin fint.
Tankade även imorse innan vi lämnade lysekil o det gick bra :)

Imorgon ska vi (jag o barnen) åka till henån o hälsa på min mormor. Sedan åker förmodligen Pelle o hämtar Carl, Vicky o Maxim på flygplatsen. Jag har ju varit i gbg idag...
Onsdagen är planen att Marie-louise och hennes barn, Ylva och Tuva ska komma hit, ska bli väldigt trevligt att träffa henne igen!
Torsdag kommer brorsan med familj på kvällen, innan dess vet jag inte vad som sker.

Nu ska jag ta o ta hand om Alex som inte trivs med värmen! Tjo

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Inte skönt i denna värmen, man orkar ingenting :P

Maribel sa...

Ja du är ju jätte duktig i trafiken. Kände mig lugn och säker när jag åkte med dig.Är inte så nojjig som jag vill verka =)