torsdag, maj 07, 2009

Torsdagen då Alex var så arg

Sitter här i skåpesund hos mamma o Lasse och njuter av en dem få stunderna idag som Alex varit tyst och nöjd. Enda gångerna det har skett idag har han suttit i babyskyddet så gjorde en chansning nu och visst sjutton sitter han där nöjd o pillar med sina fingrar :) Men jag antar att om jag gottar mig mer i det så börjas det igen, gnäll o skrik... Är heeelt slut i skallen.

Vi gick alla upp vid sex idag för vi ville komma iväg i tid. Tobbe behövde hjälp med huset med o bära och hålla bänkskivor då han sågade. Då var Alex snäll o sov hela tiden, Jamie däremot vallade jag runt. Och visst sjutton skulle det spöregna för typ andra gången på evigheter så vi inte kunde leka ordentligt i trädgården. jag hade ändå satt på honom hans regnställ o ahde själv regnjacka men han blev kall om fingrarna. Och inne i huset sågades det så vi satt en stund i källaren o sjöng sånger och en annan stund på övervåningen o pillade med skräp... ja vi var där i 2½ timme och jag hade sjukt tråkigt. Men blev bra när bänkskivorna var utsågade :)
Sen bar det av till Torp, åt lunch och köpte en resesäng plus lite barnmat osv. Hann inte med mer utan åkte vidare till min mormor där jag o småttingarna + vovven skulle spendera dagen. Pelle han fortsatte till skåpesund för o lämna bilen och sedan ta bussen därifrån o in till gbg, där åkte han sedan vidare till sthlm. Han åker ju till Riga tidigt imorn bitti från Arlanda.
Alex arg hela tiden hos mormor, bara mamma dög så jag gick runt stora delar med honom i famnen men var ju tvungen o ta hand om Jamie också så det blev en massa skrik. Han var dödstrött men kunde inte för sitt liv somna... Stackars gamla mormor måste ha varit helt slut när Lasse kom och hämtade oss vid sextiden. Alex somnade i bilen till skåpesund men vaknade rätt snart efter att vi kommit in i huset... såklart. Vart grinig då med, men han håller på o få tänder så kan ha varit dem som spökade. Nu somnade han i sitt babyskydd! Äntligen!

Inga kommentarer: