onsdag, maj 27, 2009

Flytt

Ah, känns som att jag kan slappna av idag för första gången på länge. Vilket är lite ironiskt med tanke på att vi har bestämt att imorgon så flyttar vi. Men avslappningen handlar om nåt helt annat, kanske en dag att jag förtäljer den historien här i bloggen, vem vet :)
Iaf så blir det flytt imorgon, vilket betyder att jag borde packa det sista i lådor, men är helt matt i kroppen o slut i skallen så hamnade här. Kanske att jag tar en låda med mig upp om en stund o packar i ordning sovrummet osv men just nu är båda barnen fullständigt nöjda så jag njuter av den lilla tiden jag kan slappna av!
Apropå barnen så händer mycket spännande i bådas utveckling, Jamie han pratar i längre o längre meningar och Alex han kommer snart att krypa!
Igår frågade Pelle Jamie om han inte ville pussa på mamma, svaret blev "Ne luktar bajs", haha sötnosen där... kan ju tillägga att jag inte satt på toa, men allt är bajs eller "miiiiin".
O Alex han krälar på golvet, kommer nästan upp i krypställning o kastar sig sedan framåt... tokstolle är han :) Och pratar gör han, Heeeeeejeee och bla lallalalaa, så himla kul att se dem utvecklas!

I huset börjar det likna nåt kan jag tala om! Tja färdigt blir det ju inte på ett tag vad jag har förstått, men handlar väl mest om att dem ska vara lediga hit o dit... Men det är färdigkaklat och rörmokaren har kopplat in toaletten iaf, så nu kan vi bo där! Badrummet blev superfint med kaklet, nu väntar jag bara på handfat o kommod, duschhörn och lampor o dörr så vi kan kalla det färdigt. Men vi har någonstanns o skita nu, tvätta händerna får vi göra i köket tillsvidare och duscha går o göra i källaren men annars har vi ju iaf lägenheten kvar tills på söndag o sen åker vi till älvdalen på torsdag. Men jag tror då källaren duger bra om vi bara kan få ordning på ett duschdraperi. Blir till att införskaffa duschstång som vi kan sätta upp i helgen.
Köket är helt klart o man bortser småpill så som några lister o så dem där lådorna jag skrev om häromdan. SÅ imorgon ska jag städa undan där och ställa in matbordet, det ser jag fram emot enormt! Sen kommer Pappa o hjälper oss o flytta. Känner någon annan sig manad att hjälpa våran lilla familj så är ni hjärtligt välkommna!

Ja o nästa vecka blir det alltså älvdalen på torsdag eftersom Pelles lillebror tar studenten på fredag. fast när jag tänker efter så blir det mora på torsdag för det är där vi ska sova. Sen på fredag eller lördag blir det ner till sthlm och ingarö. Semester igen för oss, lyx! Kommer vara där ända till 17 juni. Men sen blir det Lysekil för hela slanten, kanske hamnar vi i skåpesund nån helg eller något annat trevligt ställe som vi blir bjudna till. Men större delen av sommarn kommer ägnas åt huset och åt att planera bröllopet.

Nu har Jamie kört över sin lillebror och slagit till honom med en sopkvast så börjar bli dax o aktivera honom... han får väl hjälpa mig o packa ;)

1 kommentar:

Pernilla sa...

Lycka till med flytten ;)