måndag, maj 25, 2009

2 hem men inget särskilt beboligt...

Just nu bor vi minst sagt spartanskt. Vi har våra sängar, våran byrå och träningsmaskinen kvar på övervåningen. Här nere så finns skrivborden kvar eftersom allt inte är packat på dem o för att dem måste monteras ner o det är så satans jobbigt... Och så har vi soffa, soffbord och tv med sitt bord + 2 barnstolar. Thats it. Allt det andra är i huset nu.
Mamma och Lasse ringde igår och hade dåligt samvete över att dem skulle utomlands imorgon och inte kunde hjälpa oss o flytta i veckan så dem ville hjälpa oss igår. Det tackar man ju inte nej till! Så Pelle o Lasse körde 3 vändor med Carls släp o Lasses caddy. Jag hjälpte till o bära när dem kom annars så brottades jag o mamma med barnen som bara skrek o gnällde plus att vi städade ur skåpen i köket o packade upp 2 st lådor. Vi monterade även lådorna som ska sitta i skåpet men vi gav oss inte på att sätta in dem i skåpet. Trodde Tobbe skulle stå för all montering men fanns inga hyllor i skåpen och inga lådor eller vad man säger i högskåpet... Sen så upptäckte vi att vi hade lådor som ska sitta nere i sockeln, dem syntes inte på ritningarna och vi hade glömt bort dem... Så nu har ju tobbe satt upp socklarna så nu vet jag inte vad vi ska göra... Men borde ju inte vara jättesvårt o ta ner sockeln så vi kan montera dem, för vore ju bra o använda det man köpt... Speciellt eftersom jag redan monterade halva innan jag insåg vad det var.

Sen skulle vi bara lämna elementen hos Carl eftersom han lovat att måla dem med nån sprutmojjäng men slutade med marängsviss o tjöt en bra stund :) Alltid lika trevligt!

Och idag dök inte kakelkillen upp förrän lunchtid, han beräknar vara klar på onsdag o sen HOPPAS han att rörmokaren kan komma på torsdag eller fredag... låter väl lovande?! Jag hoppas också att rörmokaren kan komma då så vi kan bo i huset. För vi måste flytta till helgen.

Well well, i eftermiddag ska vi upp till dagis för då ska det bli teater, Jamie ska tydligen vara flodhäst :D Ska bli kul o se.
Har nu tvättat 8 tvättmaskiner, det är lite kämpigt men har gått över förväntan med Alex. Han har varit en väldigt snäll ung herre idag! so far...

Imorn ska jag o Jamie gå o bada med Emma o Felicia, var länge sen sist så ska bli skoj. Efter att ha badat i poolen i portugal ska det bli skönt med lite varmare vatten :P

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Okej då förstår jag vad du menade =)
Låter som om Tobbe inte gjort de han ska?

Milla sa...

Ja, det där med etiketter är nog lite viktigt i vissa familjer... ;)

Allt fint annars? Kul att ni börjar komma iordning i huset! Vad härligt för er att få ha något alldeles eget..! =)

Kram kram.