söndag, maj 03, 2009

söndag

Yes då var man här igen.
Anna o Marcus åkte på magsjukan så kunde inte komma idag, vilket var synd, men barnen har skött sig jättebra så har gått hur bra som helst :)
Men jag har helt tappat lusten, inte gjort så många knop alltså, Vi har iaf slipat klart i pokerrummet, tänkte måla men var så satans dammigt så vi måste dammsuga först. Och vi har typ ingen el i huset förrän imorn då elektrikern varit där. Men tapeterna hoppade upp på väggen iaf, med hjälp av mamma och Lasse. Men färgbolaget hade räknat fel på våder så rularna räkte inte, jävla skit, andra rummet det blivit så pga att dem inte kan rälkna! SÅ nu är det 5 dagars leveranstid på den så då blir det inte klart på ett tag...
Jag var lite social iaf, slipade lite o drog ut spikar ur väggen i "badrummet". Usch vad jag är trött på hela eländet. Tänker inte skriva att vi nog får målat imorn för det får vi säkert inte iaf ;) Tobbe ska iaf fixa med antingen barnens golv eller våra skjutdörrar imorn bitti o sen fixa i köket efter att elektrikern varit där o fixat allt.
Så här fixas ;) Åh är så satans trötter... både fysiskt o psykiskt, framförallt på o renovera. Nu vill jag bara bli klar! Lider med dig Sandra som hållt på såhär i över ett år nu!

Usch nu har jag försökt lägga Jamie i 1½h, han kan verkligen inte somna den stackarn. För jag hör att han försöker. Eller snarare, han är tyst o ligger i sin säng. lilla gubben!
Han sa för övrigt till idag att han ville kissa på toan och så fort han satt där så kissade han, himla härligt att han säger till när han är nödigt. Jag är så stolt, fortfarande :) Lovade honom kalsonger om han kissar på toan hela denna veckan :)

På torsdag åker pelle till riga så jag o grabbarna ska till mamma och Lasse på skåpesund. Ska bli mysigt. Ska försöka hälsa på lite vänner i stenungsund också.

Nu hoppas jag Jamie sover för jag behöver äta. Kl är nu 21, usch vad tiden går.

Inga kommentarer: